Frigescu si ceilalti doi condamnati din Dosarul ”Prostituate pentru sportivi si afaceristi ” vor fi executati silit. Fostul realizator de emisiuni sportive de la un post TV din Petrosani, Telus Frigescu si ceilalti doi condamnati, Nebunu Grigore si Peti Marius Gabriel au fost obligati de Curtea de Apel Alba Iulia la despãgubiri morale în valoare de 6 mii de lei.

Douã dintre tinerele care practicau prostitutia pentru grupare vor trebui sã primeascã bani de la cei trei condamnati, iar în acest sens a fost introdusã o actiune de executare silitã. Cererea se aflã pe rolul Judecãtoriei Petrosani si urmeazã ca instanta sã decidã dacã va admite executarea silitã.

Telus Frigescu si ceilalti doi acuzati au fost condamnati pentru trafic de minori într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT.  Realizatorul TV a primit un an si jumãtate de închisoare pentru act sexual cu un minor, 3 ani pentru proxenetism si dupã contopirea pedepselor, judecãtorii au adãugat un spor de pedeapsã de 6 luni. Astfel, Telus Frigescu urmeazã sã execute pedeapsa rezultantã de 3 ani si 6 luni. Grigore Nebunu a primit 3 ani de închisoare si 2 ani interzicerea unor drepturi la care a fost adãugat un spor de 4 luni închisoare. Grigore Nebunu mai avea o condamnare astfel cã va execute în final 4 ani de închisoare. Peti Marius Gabriel era minor la comiterea infractiunilor si a fost condamnat la o mãsurã educativã, astfel cã a scãpat de celula închisorii.

Maximilian Gânju