L-au ales, reales si pus pe fotoliul de primar la Uricani pe Danut Buhaescu, dar tot nu se lasa. Este vorba despre cetatenii care i-au dat votul actualului primar si care inca ii fac campanie, in amintirea zilelor frumoase petrecute in strada inainte de scrutinul din 10 iunie.

La Uricani inca sunt afise pe strazi din care oricine poate sa afle ca echipa primarului este de nota zece. Chiar la intrarea in cel mai vestic si mai lung oras din Valea Jiului, te intampina un balcon, proprietatea particulara a unui localnic, din care zambeste in zeci de exemplare, nimeni altul decat Danut Buhaescu, primarul reales pentru a doua oara la Uricani. Un alt banner, prafuit si el de atata timp cat a trecut de la campania electorala,

ni-l aminteste si pe candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, Ioan Mircea Molot, reales si el, gratie voturilor din Valea Jiului. Intrebat de ce nu a dat jos afisele, proprietarul da vina pe lene. „Mi s-a mai spus sa le dau jos. Eu am acest apartament, dar nu locuiesc acolo si inca nu am ajuns sa le dezlipesc. O sa merg si, daca incurca lumea, o sa le dau jos”, a spus proprietarul apartamentului cu pricina.

Afise razlete se intalnesc peste tot, in fiecare oras, dar cele mai multe au fost dintre cele lipite foarte bine si care nu s-au putut dezlipi la timp. Si Gheorghe Ile mai are cativa stalpi marcati cu chipul sau prin Vulcan si, la fel ii regasim pe stalpi si la Petrosani, pe Costel Avram, sau Haralamebie Vochitoiu.

Diana Mitrache