La Ski Resort Transalpina weekend-ul se anuntã a fi unul cu multã distractie pe pârtii. Potrivit administratorilor domeniului schiabil yiua de sâmbãtã va fi dedicatã sãrbãtoririi tuturor copiilor cu vârste între 4 si 18 ani în cadrul concursului de slalom urias.

“La fel ca în anii trecuti, vor fi sase categorii de vârstã, fete si bãieti. Diferenta este cã anul acesta copiii care activeazã în cadrul unui club sportiv nu vor concura în aceeasi grupã cu amatorii. Copiii se vor antrena în diverse jocuri distractive, iar premiile surprizã, diplomele, medaliile, vor fi rãsplata pentru toti cei ce vor alege sã participe la oricare din activitãti”, spune Ramona Fodor, organizator.

De asemenea, duminicã, 15 ianuarie este organizat  pentru al treilea an consecutiv si pe pârtiile  de la Ski Resort Transalpina World Snow Day. “Foarte important de mentionat, este faptul cã, duminicã, 15 ianuarie, copiii cu vârste cuprinse între  4 – 14 ani, vor putea folosi, în mod gratuit, toate instalatiile de transport pe cablu functionale. De asemenea, echipele Scolii de Ski&Snowboard si Project RIDE de la SRT sunt pregãtite  sã le ofere acestora, în intervalul orar  11.00 – 13.00, lectii de initiere în tainele sporturilor de iarnã”, mai precizeazã Ramona Fodor.