Bãrbatul de 44 de ani  este cercetat pentru cã a abuzat sexual o fetitã de 12 ani, dar si pe mama acesteia si a fost arestat preventiv de magistratii Judecãtoriei Petrosani.

Ludovic Mihail a contestat solutia instantei de judecatã din Valea Jiului si a sperat cã Tribunalul Hunedoara îl va elibera. S-a înselat pentru cã judecãtorii i-au respins contestatia iar suspectul va rãmâne în continuare dupã gratii. Ludovic Mihail (44 de ani) din Petrila a cerut sã fie plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar, însã ambele cereri i-au fost respinse de instantã. Potrivit anchetatorilor, individul, în seara de 3 ianuarie, si-a chemat iubita si pe fiica acesteia de 12 ani, la el acasã si s-a pus pe chefuit. Dupã ce a bãut bine i s-a fãcut chef de o partidã de amor si a violat-o pe femeie dar si pe copila acesteia.

”Politia Petrila îl cerceteazã în stare de arest preventiv pe M.L. cu privire la comiterea infractiunii de viol reclamatã, urmând a se clarifica pe parcursul anchetei circumnstantele producerii faptei”, a declarat subcomisarul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Raportul medicilor legisti, în urma examinãrii celor douã victime, mamã si fiicã, a confirmat cã au fost abuzate sexual.

Maximilian Gânju