Locuri de muncã pentru hunedoreni… în Portugalia

Locuri de muncã pentru hunedoreni în Portugalia intermediate de AJOFM Hunedoara pentru o firmã din Dâmbovita.  Se cautã 280 de culegãtori de zmeurã si 20 de sefi de echipe, iar Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara îi informeazã pe hunedoreni despre disponibilitatea acestor posturi.

300 de locuri de muncã sunt disponibile. Nu în judetul Hunedoara sau în România, ci în Portugalia, iar preselectia este organizatã de o firmã din Dâmbovita.

“Persoanele cu domiciliul în judetul Hunedoara care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sã se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara (…) pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în strãinãtate. Înscrierea în baza de date pentru munca în strãinãtate se realizeazã pe baza urmãtoarelor documente: copie CI/BI, CV Europass în limba românã”, aratã cei de la AJOFM Hunedoara.

AJOFM Hunedoara mai informeazã cã salariul de bazã pentru culegãtorii de zmeurã este de 618,33 euro/brut/lunã, sãptãmâna de lucru având 40 de ore.

“Salariul pentru culegãtorii de zmeurã cu ore suplimentare  (48 de ore de sãptãmâna de lucru, 6 zile lucrãtoare): 718,33 euro/brut/lunã. Salariul pentru sefii de echipã minim 691,71 euro/brut/lunã – maxim 1227 euro/brut/lunã”, mai aratã anuntul de la AJOFM Hunedoara. Pentru doritori se oferã si cazare contra-cost de UN euro/zi.

“Angajatorul asigurã cazare contra cost: 1 euro/zi. Angajatorul oferã plata în avans a drumului pânã în Portugalia, iar acesta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigurã cãlãtoria înapoi acasã, în cazul în care angajatul rãmâne pânã la finalul campaniei”, mai aratã anuntul de la AJOFM Hunedoara. În tot acest timp, la data de 9 ianuarie, în judetul Hunedoara erau vacante câteva locuri de muncã. La nivelul Vãii Jiului sunt disponibile doar PATRU locuri de muncã. Este vorba de posturile vacante înregistrate la AJOFM. Astfel, la Petrosani se cautã doi sudori, iar la Vulcan, la Primãrie se fac douã angajãri. Este disponibil câte un  post de referent si unul de functionar administrativ. În total, la nivelul judetului Hunedoara sunt disponibile 35 de locuri de muncã

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.