Instalatiile de transport pe cablu oprite din cauza gerului

Instalatiile de transport pe cablu au fost afectate, în weekend, din cauza gerului extrem. Potrivit legislatiei în vigoare, atunci când temperaturile scad sub -20 de grade, instalatiile de transport pe cablu trebuie oprite. O asemenea situatie s-a înregistrat în statiunea montanã Parâng.

“În weekend au fost oprite pentru câteva ore instalatiile de transport pe cablu. Legislatia nu ne permite sã functionãm atunci când temperaturile scad sub -20 de grade, iar în Parâng au fost –26 de grade. Pentru zilele viitoare, temperaturile vor reveni la normal”, a declarat Paul Ponitzki, sef Serviciu Administrare Domeniu Schiabil Parâng.

Potrivit celor din Parâng, la sfârsitul sãptãmânii trecute, în statiunea montanã au fost peste 2500 de turisti, numãrul celor care vin aici fiind în continuã crestere.  În ceea ce priveste Straja, aici nu au existat probleme din cauza temperaturilor extrem de reduse.

Monika BACIU

Un comentariu la „Instalatiile de transport pe cablu oprite din cauza gerului

  • 10 ianuarie 2017 la 19:46
    Permalink

    Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) trebuie sa modernizeze asfalteze drumul din Parang . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul acum sa vedem daca CJH asfalteaza drumul din Parang .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.