Trenul Deva – Petrosani a fost anulat din cauzã cã s-a rupt pantograful, iar cãlãtorii din Petrosani au cãutat un alt mijloc de transport în dimineata zilei de marti. Totul din cauza gerului, însã, în mare, traficul CFR nu a avut prea mult de suferit.

Un singur tren a avut o orã întârziere la Petrosani în noaptea de luni spre marti. Vorbim despre trenul ce venea din Constanta, unde viscolul face probleme si care a avut o întârziere de o orã si 6 minute. În rest, sunt valori de pânã la o jumãtate de orã.

Potrivit celor din statia CFR Petrosani, aici a ajuns dupã 9 minute de la ora la care era planificat în trafic, trenul Arad Constanta, iar dupã 26 de minute Bucuresti – Cluj. În schimb, un tren care a plecat de la Târgu Jiu a ajuns cu o întârziere de 29 de minute la Petrosani. Este vorba despre trenul Târgu Jiu – Timisoara, care se poate sã mai fi înregistrat si alte întârzieri pe traseu.

CFR –istii spun cã cele mai grave probleme sunt puse de viscol si vizate sunt garniturile ce vin dinspre Constanta sau Bucuresti, acolo unde se înregistreazã astfel de probleme si în perioada urmãtoare sunt anuntate ninsori.

Diana Mitrache