6 zile fãrã hranã, pentru 5 revendicãri

Cei doi sindicalisti, sleiti de puteri, dupã 6 zile de greva foamei, dar si minerii de la toate unitãtile miniere din Valea Jiului, au asteptat cu sufletul la gurã vizita presedintelui Consiliului de Administratie al CEH, Bogdan Stãnescu, pentru ca apoi sã decidã în consecintã.

Cei doi lideri, Vasile Pãduraru si Dorin Vezure s-au simtit din ce în ce mai rãu si, pe toatã durata week-endului, au refuzat ajutorul medical, tocmai pentru a atrage atentia asupra problemelor cu care se confruntã.

„Ne lasã puterile, dar nu cedãm, mergem pânã la capãt, pânã se respectã cele 5 – 6 puncte din revedicãrile noastre”, a spus, vizibil slãbit Vasile Pãduraru, lider Sindicatul Muntele Mina Lonea, aflat în greva foamei. Grevistii foamei spun cã acum îsi pun toate sperantele în aceastã vizitã de la Bucuresti, în urma cãreia lista lor de revendicãri sã poatã fi rezolvatã. „Sperãm ca presedintele CA sã ajungã cât mai repede la noi. Noi trãim cu speranta cã vine sã facã ceva. Dacã nu, nu are rost sã mai vinã”, a mai adãugat Pãduraru.

Liderii minerilor cer demisia conducerii CEH, dar si ca angajatii sã nu mai fie trimisi în programul de întrerupere al activitãtii, aprovizionarea cu materialele necesare lucrului în subteran, respectarea Constractului Colectiv de Muncã, dar si anularea deciziei prin care angajatii de la Prest Serv de la Paroseni, la mina Lupeni.

Diana Mitrache

7 thoughts on “6 zile fãrã hranã, pentru 5 revendicãri

 • 9 ianuarie 2017 at 20:15
  Permalink

  Paduraru a slabit,dar nu-si va atinge scopurile pt ca minele se inchid oricum iar revendicari si drepturi daca nu sau respectat tot asa va fi…,mina lonea oricum se inchide iar celelalte la fel..

  Reply
  • 9 ianuarie 2017 at 22:37
   Permalink

   Paduraru face greva de retard psihopat si mananca pe ascuns ,ce revendicari si drepturi mai vrea invidiosu asta? vrea ca Petre Nica sa ajunga director sa-i ocupe locu ha ha ha ! niciodata prostovani ca Paduraru nu ajung departe asta iar a luat amenda a patra amenda decand face greve in doi ani,

   Reply
   • 9 ianuarie 2017 at 22:43
    Permalink

    Paduraru de doi ani face greve de nebun sleit dupa functii ,si drepturi,bani ,oricum i prost ,vrea sa ajunga la Nica la cnh la conducere,ha ha ha ,sa faca greve pana sleieste ,circu e sanctionat de fiecare data,prostu nu se invata niciodata

    Reply
    • 9 ianuarie 2017 at 22:47
     Permalink

     Sa faca greve pana sleieste si plesneste prostia din el ca degeaba se infomet pt revendicari,mineritul e pierdut demult asta i sistemul

     Reply
 • 9 ianuarie 2017 at 21:02
  Permalink

  paduraru sa mearga dreaq in pensie,dar inca are de supt

  Reply
 • 9 ianuarie 2017 at 21:14
  Permalink

  REVENDICARI 1. Investiti la EM Livezeni , EM Vulcan si cei 4% cat a mai ramas de investit la Termocentrala Paroseni . 2. Sa se schimbe tevile de TERMOFICARE de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor pentru a fi rentabila TERMOFICAREA in valea jiului .

  Reply
  • 9 ianuarie 2017 at 22:52
   Permalink

   Ptr „Mineri”-De vrei atatea revendicari mai treb sa muncesti f mult,iar cu termoficarea cu tevile au zis cei de la PSD ca la tot neamu tau iti pune tevi de termoficare din bugetul tau cand vrei.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *