Bãrbat gãsit spânzurat la Vulcan

Un bãrbat de 40 de ani din Vulcan a fost gãsit luni dimineatã într-un garaj din zona Brazi, spânzurat.

Nimeni nu îsi explicã cum s-au petrecut faptele, mai ales cã, asa cum spun apropiatii, fusese nas la un botez chiar sâmbãtã, iar trupul fãrã viatã a fost descoperit în garajul în care avea un service auto. Descoperirea a fost fãcutã chiar de sotia sa, care a sunat imediat la 112.

„Politia municipiului Vulcan a fost sesizatã prin 112 de o femeie, sotia celui spânzurat, care l-a descoperit în garajul în care avea atelierul, pe strada Brazilor din localitate. O echipã opertivã a mers imediat la fata locului, iar politistii din Vulcan spun cã nu sunt urme de violentã, asa încât nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de naturã penalã”, a spus Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicinã legalã în vederea efectuãrii necropisiei si a stabilirii cauzei exacte a mortii bãrbatului. Din pãcate, însã, apropiatii nu îsi imagineazã ce s-a petrecut cu omul care, cu o searã în urmã a fost la finul sãu, cãruia i-a fãcut prima bãitã, dupã ce, la finele sãptãmânii trecute, l-a botezat.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Bãrbat gãsit spânzurat la Vulcan

  • 10 ianuarie 2017 la 13:24
    Permalink

    Poate nu o fi primit salariul.Cum am patit multi altii care lucram la Pas Trans.E un motiv destul de bun.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.