Toate unitãtile miniere din Valea Jiului, dar si sediul administrativ al CEH nu are apã si asa va rãmâne. Costel Avram, se aratã ferm si pe pozitii în continuare.

„Îmi voi vedea de mersul SC Apa Serv Valea Jiului si nu mi se pare normal ca un cetãtean sã fie debransat pentru 100 de lei, iar pe cei de la  CEH sã îl lãsãm cã este un mastodont. Nu! CEH trebuia sã plãteascã.  Interesul celor care conduc acum CEH a fost doar Onix, Onix, Onix. Au intervenit sã punã pile la CJH pentru Onix, la diversi intermediari, tot Onix”, a declarat Costel Avram, director general SC Apa Serv VJ.

Populatia este executatã si ea silit si sunt sute de soare pe rol, pentru neplata facturilor restante. Sumele sunt uriase si reprezintã pierderi ale societãtii, pe care Costel Avram spune cã vrea sã le recupereze cu orice pret. „La ora aceasta mai avem 100 de miliarde de lei vechi datorii la populatie. Eu sper cã încet încet oamenii plãtesc, iar cei care nu plãtesc îsi fac esalonãri si suntem în limita legalã”, a completat Costel Avram. Directorul de la Ape spune cã a recuperat încã pe atât de la populatie si mai are de recuperat 5 000 000 de lei de la cele douã firme de termoficare de la Lupeni si Vulcan, firme care sunt în faliment.

Diana Mitrache