Cristian Resmerita si-a dat demisia si lasa bani in buget

Primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmerita si-a inaintat demisia, iar in ultima zi lucratoare din 2016 prerogativele au fost preluate de viceprimarul Iacob Mesarosi. Resmerita pleaca in Parlament ca senator, dar a tinut ca, la 6 luni de preluarea mandatului de primar, sa arate ca a facut mai mult decât oricare alt primar din Valea Jiului, dupa cum a si afirmat intr-o conferinta de presa de bilant.
„Nu vreau sa para un afront la ceilalti primari, pentru ca si tatal meu a fost primar 16 ani de zile, dar vreau sa va spun ca, in 6 luni de zile, Cristian Resmerita si echipa lui a facut cât nu a facut niciun primar din 1990 incoace, indiferent cât a stat in mandat”, spune senatorul Cristian Resmerita.
Cristian Resmerita spune ca a reabilitat in jumatate de an carteire intregi, a asfaltat si a adus cultura la Lupeni, sportul l-a repus pe fagasul d eplutire si chiar lasa un excedent bugetar, celui care va prelua prerogativele, de câteva milioane de lei.
„Exista finatare si o sa las un execedent bugetar, bani in contul primariei Lupeni de peste 50 de miliarde de lei vechi. Daca e sa facem un top al primariilor din România, cred ca municipiul Lupeni, cu situatia financiara pe care o are, am fi pe primul loc ca echilibru bugetar. Cred ca va fi un excedent bugetar de câteva zeci de miliarde de lei vechi, pe care primaria le va avea, in urma activitatii din acest an si vor putea sa lucreze fara nicio problema”, mai spune Resmerita.
Cristian Resmerita nu s-a grabit sa dea un verdict, dar a spus ca in 90 de zile de acum incolo PSD va nominaliza un candidat la functia de pirmar, pe care o va ocupa interimar Iacob Mesarosi.
„Guvernul trebuie sa organizeze alegeri, dupa vacantarea functiei. Din aceasta zi nu mai sunt primar al municipiului Lupeni. Vreau sa va spun ca imi doresc ca municipiul Lupeni sa fie condus, fara discutii, de un primar PSD”, afirma Resmerita
Cristian Resmerita a ajuns senator cu votul a 69,23% dintre locuitorii din Lupeni, motiv pentru care spera ca urmatorul primar sa fie tot PSD.

Diana Mitrache

14 comentarii la „Cristian Resmerita si-a dat demisia si lasa bani in buget

 • 30 decembrie 2016 la 19:03
  Permalink

  a fugit in Parlament dupa imunitate…

  Răspunde
 • 30 decembrie 2016 la 23:00
  Permalink

  Lumea la votat sa scape de el, chiar daca a facut ceva pt .oras.Cu vicele actual nu aveti nici o sansa , nici pocaiti lui nu_l voteaza.

  Răspunde
 • 31 decembrie 2016 la 01:50
  Permalink

  deja se trag sforile pentru frtesau …clanul resmerita crede ca primaria e mostenire de familie……iar ala micu are singe in instalatie numai cind consuma…poate candideaza nica ca la ceh in curind ia un sut in cur….

  Răspunde
 • 31 decembrie 2016 la 13:03
  Permalink

  Noooo bine ca te-ai dus.Am scapat de tine.Speram ca viitoarele alegeri locale sa votam un primar cum trebuie sa fie,in folosul comunitatii.Pa si stai sub umbrela imunitatii,asta ai vrut.Sper ca cetatenii au vazut ca au fost mintiti.

  Răspunde
 • 31 decembrie 2016 la 18:23
  Permalink

  la cit a praduit tacsu …..mai are si tupeu sa spuna ca lasa bani in buget…..atentie lupeneni acum vi se va cere sa l votati pe mezinul resmerita…..

  Răspunde
 • 31 decembrie 2016 la 18:30
  Permalink

  Cristian Razmerita lasa bugetul primariei Lupeni cum a lasat toate cartierele din Lupeni, chelite,A ras toti copacii din Lupeni ,toata verdeata ,a pus stapanire pe un parc ,l-au vandut la frates-o,dar sper ca consilieri psd care au aprobat vanzarea parcului sa plateasca cu varf si indesat.Pentru o burta de mancare la restaurantul faliment a lu tas-o ati distrus orasul,voi votantii PSD ,netrebnici ce sunteti.-Va laudati prin oras ca dupa alegerile parlamentare ati mancat trei zile numa pastrav si ati baut bauturi fine la restaurantul Gorila ati vandut orasul ,neghiobilor.Nici copii vostri care sunt in strainatati nu o sa mai vina pe la voi.

  Răspunde
 • 31 decembrie 2016 la 21:23
  Permalink

  Ionik,primarul are obligatia sa faca pentru comunitate,ceea ce vezi in oras este praf in ochii analfabetilor.Uita-te la ce a facut fam.Razmerita in 10 ani,avere personala,treziti-va oamenilor, si atunci iti schmbi parerea.Ca PRIMAR ESTE NORMAL SA DEZVOLTI COMUNITATEA ,SA DAI LIBER GANDIRII OMULUI SI INTELECTUALITATII,SA ADUCI COMPANII SERIOASE CARE SA DEZVOLTE ORASUL CA ALTERNATIVA MINERITULUI.Despre asta vorbim nu despre praf in ochi.

  Răspunde
 • 2 ianuarie 2017 la 12:08
  Permalink

  familia resmerita a distrus orasul lupeni tatal turnator la securitate a bagat mina adinc ,si au facut vile peste vile au pus mina pe terenuri vezi cel mai recent caz cu parcul distrus pentru profesoras au distrus si mineritul prin numirea slugilor incompetente astia sunt resmerita nu va mai lasati pacaliti ..nu uitati cum zbiera el ce salariu ia jujan dar de cumnatul anghel care incaseaza 300 milioane pe luna tacea ca cacatul in iarba

  Răspunde
 • 2 ianuarie 2017 la 13:52
  Permalink

  turnatorul Rasmerita Lupascu a turnat la securitate pe tatal lui Mesaros ,vice primarul.Acum viceprimarul din lupeni este MESAROS ,FIUL CELUI TURNAT LA SECURITATE.Cred ca si Mesaros a fost turnator la securitate ,ca na , asa se face casa impreuna .Astia doi ,Rasmerita si Mesaros s-au turnat unul pe celalalt la securitate ,deci au fost informatori amandoi.Un zugrav si un neica’n lume.Bogati ful acum.Votati de oamenii ne informati prin cultura.

  Răspunde
 • 2 ianuarie 2017 la 18:07
  Permalink

  Te iubim din suflet Domnule Profesor Doctor Senator. Iti dorim mult succes in noua functie si suntem convinsi ca veti lupta pentru drepturile noastre. Va promitem sa il votam pe ilustrul Dumneavoastra Frate in functia de primar inca 24 de ani de acum incolo pina va creste Ala Micu mare sa preia mostenirea acestei ilustre familii.

  Răspunde
 • 2 ianuarie 2017 la 22:00
  Permalink

  Mai fratilor, aici faceti praf clanul Rasmerita dar la vot, astia castiga detasat mereu. Cum naiba se face? Sa inteleg ca nu mergeti la vot? Atunci tot pe PSD-isti ii ajutati. Daca apare un nume nou ca si candidat la Lupeni, il votati?

  Răspunde
 • 3 ianuarie 2017 la 08:59
  Permalink

  depinde ce nume nou.
  Ai dreptate ham ham ham,dar la vot ciuciu.psd se bazeaza pe electoratul fix 2500 care ies la vot restul se imparte ca na,toti vor primari.

  Răspunde
 • 4 ianuarie 2017 la 01:42
  Permalink

  Un nume de candidat, nu chiar nou dar bun, om de caracter si valoare morala pe care vi-l propun, dragii mei lupeneni: Radu Calin Napau Stoica!

  Răspunde
 • 4 ianuarie 2017 la 10:11
  Permalink

  Dute mai cu Napau al tau.Acest om a facut alianta mascata cu PSD .Toate propunerile lui Rasmerita au fost aprobate in unanimitate de PRM .Si terenul care era parc si acum va fi magazin razmerita a fost aprobat de Napau.In primaria Lupeni alianta este astfel PSD +PRM+ALDE =ALIANTA.Si mai sus de toate la ce este bun Napau?.E bun de nimic.N u a condus nici macar doi oameni in viata lui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.