Cristian Resmeritã a depus jurãmântul

Cristian Resmeritã a depus  jurãmântul în Senatul României. Cristian Resmeritã a candidat pe listele PSD Hunedoara pentru un mandat de senator, obtinând peste 70% din voturile cetãtenilor.

“Eu, Resmeritã Cornel Cristian, în calitate de senator ales în circumscriptia electoralã numãrul 22 Hunedoara, jur credintã patriei mele, România. Jur sã respect Constitutia si legile tãrii. Jur sã apãr democratia, drepturile  si libertãtile fundamentale ale cetãtenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritorialã a României. Jur sã îmi îndeplinesc cu onoare si fidelitate mandatul încredintat de popor. Asa sã îmi ajute Dumnezeu”, a spus Cristian Resmeritã, în plenul Senatului. Toti cei 9 parlamentari ai judetului Hunedoara au depus jurãmântul. Toate mandatele de parlamentari au fost validate.

Monika BACIU

3 thoughts on “Cristian Resmeritã a depus jurãmântul

 • 21 decembrie 2016 at 21:02
  Permalink

  Felicitari pentru senatorul Cristian Resmerita, valea jiului are nevoie de el in parlament nu vrem sa fim condusi de cei de la Deva . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul , asta trebuie sa inteleaga cei de la Deva si asta trebuie sa stie si cei de la centru (Dragnea , ….) .

  Reply
 • 22 decembrie 2016 at 11:17
  Permalink

  tare bine ar fii de s ar implinii sfarsitul juramantului asa sa imi ajute dumnezeu cred ca 80 la suta din ei ar fii in cazanul cu smoala

  Reply
 • 22 decembrie 2016 at 19:17
  Permalink

  a ales imunitatea parlamentara, asa spera ca legea nu il va ajunge….

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *