Evenimenul caritabil, organizat de Asociatia Comitetului de Initiativã si a Comitetului Oamenilor de Afaceri din Valea Jiului, desfãsurat sãptãmâna trecutã la Teatrul Dramatic I.D.Sîrbu din Petrosani va încãrca masa de sãrbãtori a patru familii din Vale cu bucate traditionale românesti. De asemenea, la copiii familiilor beneficiare va veni si Mos Crãciun cu câte un cadou.

În urma gestului caritabil oamenii cu suflet mare din aceastã zonã, în principal reprezentanti si angajati ai unor firme private, au reusit sã strângã la un loc 19.000 de lei, bani din care se vor achizitiona toate cele necesare pentru ca sãrbãtorile de iarnã sã treacã mai usor la aceste familii greu încercate de soartã.

Vã reamintim, cei care au ales sã plãteascã 50, 100 sau 150 de lei pentru un bilet la teatru, bani din care se vor achizitiona produse pentru masa de Crãciun, au urmãrit piesa ”Încurcã lume”, de A. de Hertz, sub bagheta regizoralã a lui Andrei Mihalache, avându-i în distributie pe actorii Amelia Toaxen, Radu Tudosie, Mihai Alexandru, Corina Visinescu, Sergiu Fârte.

Adina Pãduraru