Cristian Resmeritã trebuie sã renunte la mandatul de primar. A ales fotoliul de senator

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, în prima zi a noului Parlament, cã alesii locali care au candidat pe 11 decembrie si au câstigat mandat de senator sau deputat trebuie sã renunte la functiile de la nivel local.

Astfel, Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni va trebui sã îsi dea demisia din functia de primar, astfel în Lupeni vor fi organizate alegeri anticipate.

„Ei nu au candidat ca sã tragã lista, cã nu a tras lista nimeni dintr-un judet. Din moment ce au mers în campanie si au vorbit cu oamenii si le-au spus oamenilor sã aibã încredere în ei, atunci vor rãmâne aici în Parlament”, a spus  Liviu Dragnea, presedintele  PSD, despre primarii care au candidat la alegerile parlamentare.

Cristian Resmeritã a ales mandatul de senator respectând astfel cerinta presedintelui PSD Liviu Dragnea. El are la dispozitie 15 zile ca sa îsi dea demisia din functia de primar. În aceste conditii, la Lupeni vor fi organizate alegeri anticipate.

Monika BACIU

6 comentarii la „Cristian Resmeritã trebuie sã renunte la mandatul de primar. A ales fotoliul de senator

 • 20 decembrie 2016 la 20:54
  Permalink

  Cristian Resmerita trebuie sa mearga in parlament ca SENATOR , valea jiului are nevoie de el , nu vrem sa fim condusi de cei din Deva . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul si nu avem macar presedinte de Consiliu Judetean din valea jiului . Valea jiului voteaza tot timpul cu PSD-ul dar roadele votului merg la Deva .

  Răspunde
 • 21 decembrie 2016 la 12:03
  Permalink

  mai trancalaul p i ce esti cand ai votat psd te ai intrebat ce a facut razmerita cu toata gasca in patru ani de mandat? aia o sa faca si acuma afaceri personale

  Răspunde
 • 21 decembrie 2016 la 13:01
  Permalink

  Nu 4 ani ,8 ani de mandat ca deputat.Sugacii PSD tot sugaci vor fi.

  Răspunde
 • 21 decembrie 2016 la 13:12
  Permalink

  Sper ca fratele Messi sa fie noul primar al Lupeniului.

  Răspunde
 • 21 decembrie 2016 la 16:20
  Permalink

  Asta daca mai statea mult primar punea jos toti pomii din Vale ca ii lua pita si lu Milu ….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.