Ponta sustine cã vrea sã se implice în salvarea CEH si CEO

 Deputatul PSD de Gorj a sustinut cã va accepta orice functie i se va propune de cãtre partid, pentru cã angajamentul sãu în fata alegãtorilor este de a salva locurile de muncã din energie.

Victor Ponta s-a referit la cele douã companii energetice, CEO si CEH, ambele aflate în pragul colapsului. ”Sunt deputat de Gorj. Pentru toti cei care am fost alesi în Hunedoara, în Gorj, cel mai important e sã salvãm locurile de muncã si energia pentru cã, pur si simplu, au fãcut-o praf. Am ajuns sã cumpãrãm energie din strãinãtate”, a mentionat Ponta. Întrebat dacã îsi doreste functia de presedinte al Camerei Deputatilor, acesta a precizat: „Nu. Nu am discutat (cu Liviu Dragnea — n.r.). Când va fi cazul vã va anunta domnul Dragnea”.

Maximilian Gânju

Advertisements

5 comentarii la „Ponta sustine cã vrea sã se implice în salvarea CEH si CEO

 • 20 decembrie 2016 la 20:57
  Permalink

  Vrem fapte nu vorbe !

 • 23 decembrie 2016 la 09:06
  Permalink

  vrem teren arabil in creierul muntilor

 • 2 ianuarie 2017 la 10:16
  Permalink

  Nu a facut nimic pentru minerit nici atunci cand era premier, basca acum cand nu are acces la nici un buton.Un mare smecher cum a mai fost unul de care sa uitat si ma refer la Cosmin Nicula care si el se dadea de ceasul mortii pentru minerii din Valea jiului pana a ajuns Senator si acum mare mahar pe la Curte de Conturi a Romaniei.Doua Jigodii fara caracter.

 • 4 ianuarie 2017 la 19:56
  Permalink

  Ponta ,un gunoi care profita acum de situatia de la CEH si CEOpentru a mai castiga un loc caldut si bine platit ,e un fripturist , ca si cei 90% din clasa politica de ieri si de azi ……….

 • 4 ianuarie 2017 la 19:59
  Permalink

  D-le Ponta ,nu toti votantii sunt uituci……am o propunere daca imi permiteti ”salvarea CEH-ului si CEO-ului sa o faceti importand carbune din Ungaria (din cabinetul de sexologie )

Comentariile sunt închise.