Situatia de la CEH naste proteste

Mai multi lideri ai minerilor, dar si ai energeticienilor de la Mintia si Paroseni s-au blocat, luni la prânz, în sediul Complexului Energetic Hunedoara si cer un dialog cu conducerea.

Motivul este legat de amânarea intrãrii în insolventã a colosului industrial, lucru care, pentru angajati înseamnã incertitudine. Ei vor sã afle dacã ziua de mâine mai conteazã si dacã de miercuri vor fi închise sau nu mai multe unitãti de exploatare a huilei. Asta pentru cã luni a fost amânat, pânã la data 27 decembrie, termenul în care se va decide intrarea în insolventã a CEH.

„Având în vedere situatia CEH, pentru faptul cã nu am intrat în insolventã, liderii de la Muntele si un coleg de al nostru de la Mintia ne-am blocat în sediul CEH, pânã va veni directorul general, care este la Mintia. Sã ne dea un rãspuns concret cu situatia CEH, pentru cã nu am intrat în insolventã. De pe surse, stim cã existã riscul, ca în 2 – 3 zile, sã se blocheze anumite activitãti pe linie minierã, iar noi rãmânem pe pozitii”, a declarat Vasile Pãduraru, lider Sindicatul Muntele.

Liderii angajatilor din CEH spun cã se tem pentru ceea ce va urma si doresc doar sã li se spunã ce le rezervã viitorul. „Nu mai putem continua activitatea si nici nu mai poate fi respectat contractul colectiv de muncã. Asadar, drepturile convenite în acest act nu mai pot fi respectacte”, a conchis Vasile Pãduraru.

Diana Mitrache

3 thoughts on “Situatia de la CEH naste proteste

 • 19 decembrie 2016 at 20:40
  Permalink

  Unitate pentru salvarea vaii jiului .

  Reply
 • 20 decembrie 2016 at 09:51
  Permalink

  legati va cu un lant vopsit in rosu de poarta nu inauntru va aduce bebe ceai cald sa nu va deshidratati

  Reply
  • 20 decembrie 2016 at 10:17
   Permalink

   Credetima ca sunt PROST la bautura !

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *