Toti cei care au avut de suferit de pe urma inundatiilor primesc marti dimineatã banii. Pentru Valea Jiului, potrivit celor de la Agentia Judeteanã pentru Plãti si Inspectie Socialã, se dau la Petrosani, la sediul Directiei de Protectie Socialã, începând cu ora 10.

Aici sunt asteptati toti cei care au avut de suferit de pe urma inundatiilor din varã si care nu au fost despãgubiti pânã acum, din Petrosani, Petrila, Aninoasa, Vulcan sau Lupeni.

Potrivit celor de la Directia Localã de Asistentã Socialã (D.L.A.S), sumele au fost aprobate si hotãrârea de Guvern a fost publicatã marti, 6 decembrie, în Monitorul Oficial, asa încât acum este doar o chestiune de timp, pânã ce oamenii vor intra în posesia sumelor cuprinse între 500 si 1.000 de lei.

Suma totalã ce a fost alocatã în judetul Hunedoara pentru cele 265 de familii, este de 1.087.395 de lei din credite bugetare, iar din Valea Jiului sunt 146 de persoane sau familii, care vor primi bani.

Pentru sinistratii din Hunedoara, banii se plãtesc la sediul Directiei de Asistentã Socialã din Hunedoara, iar pentru cei din partea de Nord a judetului, respectiv din Deva, Criscior, Simeria ori Soimus, ajutoarele se plãtesc la sediul Directiei de Asistentã Socialã de la Deva.  Cei care primesc bani sunt trecuti în urmãtorul tabel nominal

http://lege5.ro/Gratuit/geztmnzugmzq/hotararea-nr-888-2016-privind-acordarea-unor-ajutoare-de-urgenta

Diana Mitrache