Instanta de la Tribunalul Hunedoara a dat un nou termen de judecatã în dosarul în care se judecã insolventa Complexului Energetic Hunedoara. la termenul de luni, judecãtorii au respins cererea de interventie a lui Adrian Jurca si au fixat o nouã datã în acest dosar.

“Admite exceptia inadmisibilitãtii cererii de interventie în interes propriu formulatã de Sindicatul Noroc Bun invocatã de cãtre creditorii SC Armour Security, în insolventã, SC Lant Minier SRL si debitoarea SC Complexul Energetic Hunedoara si respinge cererea de interventie în interes propriu formulatã de Sindicatul Noroc Bun ca inadmisibilã. Cu drept de apel în termen de 5 zile”, a declarat Ildiko Glãman, purtãtorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

De Sfântul Stefan vor afla cei de la CEH dacã intrã sau nu în insolventã. Este pentru prima datã când instanta amânã pronuntarea solutiei în dosarul insolventei Complexului Energetic Hunedoara. la ambele proceduri de deschidere a insolventei, pronuntarea s-a fãcut la primul termen de judecatã. În ambele cazuri au existat vicii de procedurã, care au dus la anularea procedurii.

Monika BACIU