Laurentiu Nistor: “Rup contractul în fata lor”

Laurentiu Nistor, încã presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, îi atentioneazã pe drumari sã respecte contractele. În caz contrar, acesta îi amenintã pe cei care au câstigat licitatiile pentru întretinerea sI deszãpezirea drumurilor judetene cã va rezilia contractele.

“Toate drumurile judetene sã fie întretinute, asa cum au contracte si stiu foarte bine cã au luat contractele pe patru ani si nu le-a dat Nistor. Pe cei care nu-si fac datoria, abia astept sã-i prind si sã le rup contractul în fata lor. Dar noi mai trebuie sã întelegem cã sunt si unii primari – chiar si primarul de la Balsa – care, desi firma respectivã s-a dus si a dat cu sare, ei spun cã nu. Si atunci m-am dus eu sã vãd. Trebuie sã fim si noi corecti. În schimb, toate aceste societãti comerciale care au contract pentru întretinerea si deszãpezirea drumurilor sã-si facã datoria la maxim, cã nu vreau sã-i mai convoc o datã. Dacã-i mai convocãm o datã, atunci cred cã vor dispãrea si contractele. I-am convocat, împreunã cu domnul vicepresedinte Bobora, de douã ori, am purtat discutii cu ei si le-am cerut ca, dacã au câstigat contractul, sã se tinã de contract. Dacã vor; dacã nu, o sã-l piardã”,  a spus Laurentiu Nistor, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara.

Si în Valea Jiului au existat probleme în ceea ce priveste deszãpezirea drumurilor judetene. La prima ninsoare din acest an, drumul spre Parâng nu a fost deszãpezit de firma care are contract cu Consiliul Judetean Hunedoara, motiv pentru care a fost nevoie de interventia municipalitãtii de la Petrosani.

Monika BACIU

2 comentarii la „Laurentiu Nistor: “Rup contractul în fata lor”

 • 15 decembrie 2016 la 21:01
  Permalink

  Rugam Consiliul Judetean Hunedoara sa modernizeze asfalteze drumul din Parang , valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul si merita mai multa atentie .

  Răspunde
 • 16 decembrie 2016 la 08:08
  Permalink

  Alo , domnule deputat de hunedoara Laurentiu Nistor (PSD) vam (valea jiului) votat si pe dumneavoastra (ce sa mai zicem ca valea jiului a votat tot timpul cu PSD) si va rugam sa faceti demersuri la guvern pentru modernizareaea GARI PETROSANI .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.