ANAF a pus sechestru pe bunurile SNIMVJ

ANAF-ul a pus sechestru pe mai multe bunuri si echipamente ale Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului pentru datoriile pe care societatea le înregistreazã la bugetul de stat.

Conducerea SNIMVJ sustine cã echipamentele si bunurile puse au fost girate pentru esalonarea datoriilor.

“Avem o datorie la stat. Am fãcut o procedurã prin care am gajat anumite bunuri si echipamente pentru a putea esalona datoriile pe care le avem cãtre stat, astfel încât sã nu existe blocaje financiare si din partea ANAF”, a declarat Aurel Anghel, directorul general al SNIMVJ.

Directorul SNIM sustine cã problemele financiare ale societãtii sunt din cauza Complexului Energetic Hunedoara, care nu a plãtit facturile pentru cãrbunele livrat. Obligatiile fiscale principale ale SNIM la la bugetul de stat sunt în valoare de 2.238.097 de lei.  Obligatiile restante la bugetul asigurãrilor sociale de stat sunt în valoare de 3.661.294, în timp ce la bugetul asigurãrilor pentru somaj, SNIM are restante în valoare de 133.046 de lei. 1.124.634 de lei are de plãtit societatea de închideri la bugetul asigurãrilor de sãnãtate.

Monika BACIU

4 comentarii la „ANAF a pus sechestru pe bunurile SNIMVJ

 • 15 decembrie 2016 la 23:47
  Permalink

  prea multe bunuri nu mai au o fi auzit astia de la anaf ca directorii din snim vj parcheaza prin stilpii de inalta tensiune si canale…..pe aceasta cale ii rugam nu cumva sa puna sechestru pe salariul lui anghel de 300 milioane sau pe miliardele incasate de bobar si radu sorin….daca se poate sa ia de la mineri.

  Răspunde
 • 15 decembrie 2016 la 23:51
  Permalink

  ANGHELE AI REPARAT SKODA CU CARE AI DAT IN SANTURI CA PE AIA BUSITA DE NICOLESCU N ATI REPARATO PREA BINE….STIU MINERII CA TU IEI SI PENSIE SI SALARIU CA NU TI MAI AJUNG BANI?

  Răspunde
 • 16 decembrie 2016 la 12:01
  Permalink

  E trist ce se intimpla in snim vj firma care atunci cind era condusa de dl dragoiescu se bucura de aprecieri peste tot competenta si respectul erau de baza de cind anghel nicolescu si dragulescu plus bobar au venit la conducere totul a devenit o cocina politizata sfisiata de orgoli si trafic de influenta afaceri dubioase si lipsa de respect fata de angajatii care nu plecau capul in fata piticului frustrat si a colericului fost dir tehnic

  Răspunde
 • 16 decembrie 2016 la 14:53
  Permalink

  asa de suparat e anghel ca minerii nu si vor lua banii incit acuma bea cu bobar si laszlo domokos la restaurantul belle epoque…..probabil ei au conturile pline.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.