Spectacol cu artisti si instrumentisti

Se încheie un an si un prim semestru de studiu, iar elevii profesorului Tiberiu Coconet ne invitã la un spectacol de exceptie.  Vor fi instrumentisti, ori interpreti de muzicã popularã sau usoarã, care ne vor arãta ce au învãtat la orele de curs.

Fiecare dintre ei iubeste muzica si face cursurile din pasiune, asa încât acum, la finalul anului, ne vor face o demonstratie de virtuozitate în sala de marmurã a Primãriei Petrosani.

„De joi, de la orele 18,00, apoi în 19, 20 si 21 decembrie, au loc aceste spectacole la Sala de marmurã a Primãriei. În primele 3 spectacole vor cânta solisti de muzicã popularã si instrumentisti, tot pe acest gen, iar în 21 decembrie va fi muzicã usoarã si colinde”, spune Tiberiu Coconet, profesor de muzicã.

Aproximativ 45 de instrumentisti si solisti vocali vor sustine recitaluri si ele vor încununa munca asiduã în sala de curs, alãturi de mentorul lor Tiberiu Coconet. Domnia sa este unul dintre cei mai titrati profesori ai momentului si organizator a mai multor festivaluri de profil în Valea Jiului, iar prin mâna lui au trecut sute de elevi, ajunsi astãzi artisti celebri.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.