CEH riscã oprirea activitãtii

Complexul Energetic Hunedoara mai asteaptã, pânã luni, pentru a afla dacã intrã sau nu în insolventã. Instanta a amânat, din nou, termenul de judecatã pânã în data de 19 decembrie.

Complexul Energetic Hunedoara a depus întâmpinare în dosarele în care mai multi creditori îi cer insolventa. În situatia de fatã, CEH nu poate face nicio platã cãtre niciun furnizor, iar problema cea mai mare este la Romgaz, care urmeazã sã sisteze furnizarea cu gaz a termocentralelor. Acest lucru poate duce, inevitabil, la oprirea activitãtii Complexului Energetic Hunedoara.

“A fost stabilit un nou termen de judecatã în vederea studierii în dosarul cauzei si pentru ca Sindicatul Noroc Bun sã îsi exprime punctual de vedere fatã de exceptia inadmisibilitãtii cererii de interventie în interes propriu invocatã”, a declarat Ildiko Glãman, purtãtorul de cuvânt al Tribunalul Hunedoara.

Monika BACIU

5 comentarii la „CEH riscã oprirea activitãtii

 • 14 decembrie 2016 la 20:50
  Permalink

  sa va fie rusine in gara vulcan se decarca vagoane intregi de carbune , toate linile sant blocare de carbune si saci,si voi folositi gazul , si inchideti minele,, rusine voua conducere

  Răspunde
 • 14 decembrie 2016 la 23:59
  Permalink

  Nu se inchid minele a promis Resmerita, iar Valea Jiului va fi Elvetia ,toti vor sta la bancomate la coada ca se baga pensiile.

  Răspunde
 • 15 decembrie 2016 la 10:54
  Permalink

  cine mai tine aceasta gaura neagra a romaniei ? trebuia inchisa demult

  Răspunde
  • 15 decembrie 2016 la 16:16
   Permalink

   dodu,este fratele meu cel mai mare , este prost gramada , seamana cu tata .

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.