Holul de parterul Centrului Comercial Jiul din Petrosani va gãzdui joi, dupã amiazã, vernisajul unei expozitii ce reuneste lucrãri ale celor mai talentati artisti din zonã.  Toti activeazã la Casa de Culturã a Studentilor de la Petrosani si sunt tinere sperante, iar cele mai bune lucrãri ale lor le vom putea vedea cu totii în cel mai mare centrucomercial de la noi.

„Joi, de la ora 16,00 va avea loc o expozitie importantã spun eu, din punct de vedere al descoperirii si promovãrii talentelor tinere din Valea Jiului, nu doar de la Petrosani. Sunt elevi, membri ai cercului de arte plastice, dar si nemembri, multi de la Colegiul National Mihai Eminescu, iar expozitia se va desfãsura într-o locatie neconventionalã”, a spus Robert Hummel, profesor coordonator al cercului de arte, care activeazã la Casa Studentilor din Petrosani. Robert Hummel a obisnuit publicul iubitor de frumos cu expozitii în locuri inedite si de aceastã datã a ales un loc aglomerat, acum, în preajma sãrbãtorilor.

Altã datã i-a dus la cafenea, ori chiar le-a expus lucrãrile pe Centrul Civic al Petrosani, pentru a duce arta la public, si nu neapãrat publicul în sala de expozitii.

Diana Mitrache