Toti au învãtat colinde, le pregãtesc pentru serbarea de Mos Crãciun, iar acum, ca sã ajute niste bunici pãrãsiti, s-au gândit sã organizeze un spectacol caritabil.  Sunt copii de scoalã generalã de la I.G Duca din Petrosani, care ne asteaptã pe toti joi, de la ora 17,30 în Aula Universitãtii din Petrosani. Va fi un spectacol în urma cãruia banii strânsi vor ajunge la un azil de bãtrâni din Petrosani. „Spectacolul  caritabil face parte dintr-un proiect al Clubului IMPACT Pride of Petrosani.

În cadrul spectacolului, elevii de la I.G Duca vor cânta, pentru bunicii nimãnui, colinde, pentru cã este perioada Crãciunului, iar banii obtinuti din donatii, vor ajunge pentru  diverse lucruri de care au nevoie bãtrânii”, a declarat Luiza Butuza, organizator, membru IMPACT Pride of Petrosani.

Clubul IMPACT Pride of  Petrosani de la Scoala Gimnazialã I.G.Duca Petrosani, organizaeazã acest spectacol  în parteneriat cu Fundatia Noi Orizonturi Lupeni si Universitatea din Petrosani, aceasta fiind cea de a IV-a editie a spectacolului denumit ”Colind pentru bunicii nimãnui”. Costul unui bilet este de 10 lei si toti banii vor fi folositi pentru a cumpãra celor 45 de bãtrânei de la centrele de îngrijire din Petrosani, fructe, alimente si produse pentru îngrijire si igienã personalã.

Diana Mitrache