Partidul National Liberal este marele perdant al alegerilor parlamentare. Si la nivelul judetului Hunedoara, PNL a pierdut alegerile, obtinând un scor de doar 21,23%.

Chiar si asa, scorul obtinut de PNL la nivel judetean este peste media nationalã unde a obtinut doar 20,2%. Florin Roman, presedintele interimar al PNL Hunedoara se declarã dezamãgit de optiunea de vot a hunedorenilor.

“Sunt dezamãgit având în vedere cât s-a muncit. E bine totusi cã Hunedoara este peste media nationalã. Este un recul dupã alegerile locale când PNL a pierdut Consiliul Judetean, primãria Deva si Hunedoara. Este optiunea hunedorenilor, iar noi o respectãm. Au vrut ca judetul sã se îndrepte spre Teleormanul lui Dragnea”, a declarat Florin Roman, presedintele interimar al PNL Hunedoara.

Presedintele interimar al PNL Hunedoara spune cã va reforma tot PNL-ul la nivel judetean, însã asteaptã demisii, dar va proceda si la demiteri. “Toti sunt de vinã pentru cã au pierdut. O sã procedez la demiteri, voi face o analizã internã, iar acolo unde organizatia a obtinut sub media pe judet vor fi demisi presedintii. Vom reconstrui PNL-ul la Hunedoara din temelii”, a mai subliniat sursa citatã. La nivel judetean, PNL a obtinut la Senat 21,23%, în timp ce la Camera Deputatilor a obtinut 21,68%.

Monika BACIU