Florin Roman: “Voi proceda la demiteri”

Partidul National Liberal este marele perdant al alegerilor parlamentare. Si la nivelul judetului Hunedoara, PNL a pierdut alegerile, obtinând un scor de doar 21,23%.

Chiar si asa, scorul obtinut de PNL la nivel judetean este peste media nationalã unde a obtinut doar 20,2%. Florin Roman, presedintele interimar al PNL Hunedoara se declarã dezamãgit de optiunea de vot a hunedorenilor.

“Sunt dezamãgit având în vedere cât s-a muncit. E bine totusi cã Hunedoara este peste media nationalã. Este un recul dupã alegerile locale când PNL a pierdut Consiliul Judetean, primãria Deva si Hunedoara. Este optiunea hunedorenilor, iar noi o respectãm. Au vrut ca judetul sã se îndrepte spre Teleormanul lui Dragnea”, a declarat Florin Roman, presedintele interimar al PNL Hunedoara.

Presedintele interimar al PNL Hunedoara spune cã va reforma tot PNL-ul la nivel judetean, însã asteaptã demisii, dar va proceda si la demiteri. “Toti sunt de vinã pentru cã au pierdut. O sã procedez la demiteri, voi face o analizã internã, iar acolo unde organizatia a obtinut sub media pe judet vor fi demisi presedintii. Vom reconstrui PNL-ul la Hunedoara din temelii”, a mai subliniat sursa citatã. La nivel judetean, PNL a obtinut la Senat 21,23%, în timp ce la Camera Deputatilor a obtinut 21,68%.

Monika BACIU

2 thoughts on “Florin Roman: “Voi proceda la demiteri”

 • 13 decembrie 2016 at 08:32
  Permalink

  Bai nea caisa,primul trebuie sa pleci tu ! Auzi tupeu- „voi proceda la demiteri”! Da’ cine dracu te crezi papagalule,ai prins curaj ca-i cu 0,000… mai mult decat media pe tara… Hai sictir ” micutule Napoleon” !

  Reply
 • 13 decembrie 2016 at 10:48
  Permalink

  Domnule Roman nu crezi ca primul care ar trebui sa-si dea demisia esti chiar dumneata care in toata campania nu ai facut altceva decat al face „tractorist „pe Nistor de la PSD si nu ai suflat o vorbulita de situatia economica a Vaii si a oamenilor sai.Faptul ca dumneata ai candidat la Alba vorbeste de la sine de preocuparea pe care ai avut-o fata de Valea Jiului.Nu ai avut un plan si un program de guvernare cum nu l-a avut intreg PNL-ul la nivel national,te-ai rezumat doar la atacuri si denigrari la adresa adversarilor politici,ai fost convins si chiar ai sustinut cu tarie in sedintele cu conducerile organizatiilor din judet ca PNL-ul va castiga si ca Ciolos va fi prim ministru,fara a tatona optiunea populatie suparata de talpile puse de Guvernul Ciolos infimelor proiecte de crestere a salariilor si pensiilor.Un factor care a fost mai important decat s-ar crede este chiar numirea gresita a dumitale ca presedinte PNL la Hunedoara ,judet total diferit de Alba ca structura a populatie fapt la care dumneata nu te-ai gandit si ai crezut ca amenintand conducatorii de organizatii locale cu destituirea in cazul in care nu vor obtine rezultatele pe care le doresti va face sa fii castigator.Un alt factor negativ a fost preocuparea dumitale de propria campanie din Alba lasand pe plan secund judetul Hunedoara unde este si normal nu ai si nu vei avea interese personale.Ca sa fiu mai clar va rog domnule Roman sa-mi spuneti in ce data a-ti stat de vorba direct cu minerii ,pensionarii si celelalte categorii de locuitori ai Vaii si cam care ar fi problemele cu care se confrunta ei.Eu unul nu prea v-am vazut si ca atare nici eu nu m-am dus la vot, liberal fiind.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *