Sãrbãtorile de iarnã înseamnã nu doar bucurie, ci si tristete. Sunt zeci de copii care cresc fãrã pãrinti sau în sãrãcie lucie. Sunt familii care nu au nici dupã ce bea apã, dar sã mai aibã mese îmbelsugate. Pentru acestia, cei de la Crucea Rosie din Vulcan le vin în ajutor. Acestia organizeazã un spectacol caritabil.

“Vine Crãciunul! Feeria iernii, puritatea zãpezii si venirea Mosului cel bun, încãrcat cu daruri frumoase, face ca sãrbãtoarea sã fie mult asteptatã de copii. Însã nu toti micutii au sansa de a trãi emotia Crãciunului si a sãrbãtorilor de iarnã. Esti bun? Doneazã de Crãciun! Si tu poti contribui, de sãrbãtori, la bucuria copiilor fãrã pãrinti si a celor care provin din familii ce trãiesc în lipsuri, frig, tristete, amãrãciune. O hãinutã, o pereche de ghetute, o carte, o jucãrie, câteva dulciuri, alimente si câteva produse de igienã personalã ar putea aduce o sclipire în ochii acestor micuti.

Noi am fãcut primul pas organizând acest spectacol. Pasul urmãtor va trebui sã-l faci tu cumpãrând un bilet si multe dintre cele scrise mai sus vor ajunge la cei mici”, spune Daniel Hãlãstãuan, presedintele Crucea Rosie Vulcan. 10 lei este pretul unui bilet, iar din banii strânsi cei de la Crucea Rosie vor cumpãra cadouri pentru cei mici.

Monika BACIU