Stimati Hunedoreni,
Suntem la finalul unei campanii electorale complicate. Fiecare partid, fiecare politician a incercat sa va atraga atentia, sa va convinga sa-l votati. Ca si in vara, la alegerile locale, si eu, si colegii mei din PSD, am reusit sa ducem o campanie pozitiva, fara atacuri la persoana, fara insulte si fara sa aruncam cu pietre in adversarii nostri politici.
PSD a incercat in toata campania electorala sa arate oamenilor adevarul, pentru ca oamenii sa judece si sa aleaga in cunostiinta de cauza.
Increderea are nevoie de incredere. Daca vrem ca Romania sa aiba un viitor, atunci va trebui sa reconstruim solidaritatea si increderea intre oameni. Acesta trebuie sa fie punctul de plecare al unei guvernari bune si puternice, obiectivul nostru principal.
Tot ce s-a intamplat in ultimul an arata ca asaltul asupra Romaniei a inceput din nou. Azi, suntem din nou, la un pas de a ne reintoarce la taierile de salarii si de pensii, la un nou imprumut de la FMI, cu toate consecintele lui inrobitoare pentru Tara. Am mai trecut in 2008 prin asemenea momente si stim foarte bine asta!
Am mai spus-o si o repet: cauzele saraciei trebuie cautate in faptul ca miliardele facute de straini pe spinarea romanilor se scurg in afara granitelor Romaniei, in timp ce tinerii isi parasesc familiile si Tara, fiindca aici nu mai au solutii. Este o sangerare, o secatuire care ne afecteaza pe toti, in egala masura!
Si este timpul sa o spunem cu subiect si predicat: pe 11 Decembrie vom alege intre o guvernare pentru Romania, pentru romani, si o guvernare pentru Bruxelles si pentru straini! Pe 11 Decembrie, vom alege intre a avea un Parlament si un Guvern al tuturor romanilor si a avea un Parlament si un Guvern care apara doar privilegiile celor vor sa transforme Romania intr-o colonie a corporatiilor transnationale si a bancilor straine! Nu de „tehnocrati” platiti de Bruxelles are nevoie Romania, ci de romani, pentru romani!
PSD este pregatit sa lupte pentru Romania si pentru romani. Pentru asta, pe 11 Decembrie, mergeti la vot si alegeti in cunostiinta de cauza. Impreuna putem opri sangerarea care ne distruge pe toti.
    Va multumesc tuturor si va asigur de increderea si respectul meu!
Laurentiu Nistor
Presedintele PSD Hunedoara

Comandat: PSD Hunedoara; Executat: MBD REPORTER MEDIA SRL Petrosani; CUI AEP mandatar financiar 11160007