12.000 de pachete pentru copiii sãrmani

La fel ca în fiecare an, cei de la Caritas alãturi de voluntari nemti se transformã în ajutoarele lui Mos Crãciun. Voluntarii de la Round Table, Lady’s Circle au adus peste 10 mii de pachete pentru copiii nevoiasi din Valea Jiului. Totodatã, acestia s-au gândit si la bolnavii de la Spitalul de Urgentã din localitate.

“Delegatia de la Round Table, Lady’s Circle, cei de la Caritas Alba Iulia si Petrosani a reusit sã aducã cadouri pentru copiii din Valea Jiului. Anul acesta au fost trei tiruri cu mai mult de 12.000 de pachete care vor fi distribuite timp de patru zile în Valea Jiului, la scoli, grãdinite si în zonele marginalizate ale Vãii. Aceastã delegatie este formatã din 16 voluntari germani care fac acest lucru în mod regulat, din anul 2006 în Petrosani si au adus pachete pentru copii de Mos Nicolae si Mos Crãciun, dar si paturi pentru Spitalul de Urgentã din Petrosani”,  spune Alexandru Kelemen, reprezentantul Caritas Petrosani.

Voluntarii s-au întâlnit si cu reprezentantii administratiei locale de la Petrosani.

“Mã bucur cã an de an, voluntarii de la Caritas si colaboratorii lor vin în sprijinul comunitãtilor nevoiase din Valea Jiului. Este un exemplu pentru întreaga comunitate ceea ce fac acesti voluntari pentru a le aduce câteva zâmbete pe chipurile copiilor, în prag de sãrbãtori”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  Darurile vor fi împãrtite copiilor din Valea Jiului.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.