În România lor, meseriile noastre sunt rusinoase?

În nenumãrate rânduri, liderii PNL au depãsit orice limitã aducând jigniri si atacuri la adresa presedintelui PSD, Laurentiu Nistor. A fost fãcut pe rând – drujbist, tractorist, ateu sau mincinos.

Conotatiile negative asociate cu meseriile în sine, nu au nicio explicatie pentru niste politicieni care sustin cã vor binele oamenilor!

Pentru noi este important fiecare om în parte. Si în campania aceasta, noi am întâlnit oameni frumosi si am fost atenti la ei. I-am ascultat! Iatã ce gândesc hunedorenii despre meseriile lor frumoase, dar si despre atitudinea liberallilor:

Claudiu Jurca, tractorist 

13-1

Credeti cã este rusine sã muncesti? Este rusine cã îti câstigi pâinea fiind gunoier? Dar strungar? Sau poate cã este o rusine sã fii tractorist? Eu sunt gospodar si nu îmi este deloc rusine sã muncesc. Asa cum suntem toti egali în fata lui Dumnezeu, ar trebui sã fim cu totii egali în tara asta. Mã întristeazã sã anumiti oameni politici ne considerã pe noi, cei care muncim pãmântul ãsta, cetãteni de rangul doi, cum fac cei de la PNL care spun cã domnul Nistor este tractorist, ca si cum ar fi o rusine. Si eu, dacã sunt tractorist, sunt cetãtean de rangul doi în tara PNL? Ar trebui sã îmi fie rusine?

Ivan Remus, drujbist

13-2

Eu îmi câstig banii prin muncã grea. Tai lemne pe unde sunt chemat, la oameni  care au nevoie. Niciodatã nu am fost jignit de cei cãrora le-am cãlcat curtea – fie ei oameni avuti sau oameni simpli. Dar sã jignesti este usor – mai ales când crezi cã dacã ai o functie esti mai presus de ceilalti oameni. Stiu o vorbã din bãtrâni – sã fii domn e o întâmplare, sã fii om e lucru mare! Am întâlnit un om care m-a ascultat – pe Laurentiu Nistor. E mare lucru sã fii ascultat de un om. Si eu votez oamenii, nu domnii care se cred mai presus de noi!

Petrut Trofin, crescãtor de animale

13-3

Familia mea a trãit din crescutul animalelor. Pe vremuri, ne era mai bine si am avut mai multe capete. Acum mai am doar douã vaci – si vã spun sincer – fãrã ele nu as putea sã îmi asigur traiul pentru ziua de mâine. Am vorbit cu domnul Nistor si am simtit cã mã întelege cu adevãrat. Pentru cã este un om plecat dintre oameni, dintre oameni simpli. Si nu a uitat de unde a plecat. Iar PSD vrea mai multi români în clasa de mijloc. Eu sunt unul dintre acei români care îsi doreste în clasa de mijloc.

Stoica Nicolae, pensionar

13-4

Sunt pensionar si stim cu totii cât de complicatã este viata de pensionar în România. Noi nu ne dorim bani mai multi ca sã ne plimbãm prin Europa, cum auzim la stiri cã fac pensionarii din Germania. Noi vrem mai multi bani ca sã luam un cadou nepotilor. Nu visãm noi la tãri strãine, ne dorim doar un trai mai decent. Si am muncit ca sã ajungem la o bãtrânete usoarã, nu sã fim atât de sãraci într-o tarã atât de bogatã.

Oamenii care muncesc sustin PSD! Oamenii care muncesc sustin oamenii!

Biroul de presã

Comandat: PSD Hunedoara; Executat: MBD REPORTER MEDIA SRL Petrosani; CUI AEP mandatar financiar 11160007

4 comentarii la „În România lor, meseriile noastre sunt rusinoase?

 • 6 decembrie 2016 la 20:46
  Permalink

  Nu domnilor, nu e rusine sa muncesti, nu e rusine sa ai o meserie ca drujbist, tractorist etc, dar sa fii condus sau sa fii reprezentat de un anagramat ca Nistor, este O MARE RUSINE!

  Răspunde
 • 6 decembrie 2016 la 22:31
  Permalink

  Domnule Laurentu Nistor (PSD) de ce Consiliu Judetean Hunedoara (PSD) unde erati presedinte nu ati mai vrut sa continuati proiectul de modernizare asfaltare la drumul judetean din Parang , valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul si merita acest obiectiv turistic sa fie modernizat .

  Răspunde
 • 7 decembrie 2016 la 08:50
  Permalink

  are dreptate costy problema e cand tractoristul se crede chirurg si vrea in sala de operatii

  Răspunde
 • 7 decembrie 2016 la 13:49
  Permalink

  Ma asteptat ca articolul demostrativ :
  Claudiu Jurca, tractorist
  Ivan Remus, drujbist
  Petrut Trofin, crescãtor de animale
  sa continue si cu ….
  Resmerita Cristian, hot dovedit de ANI cu tata turmator si hot
  Natalia Intotero manra romanca maritata cu un italian
  Nistor Laurentiu hot dovedit de ANI
  etc
  Era asa interesant….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.