De cateva zile, presa nationala si locala geme de articole „incendiare”, de „dezvaluiri”, care ataca „la baioneta” candidatii PSD. Daca veti citi ziarele nationale si cele care apar prin judetele tarii, veti vedea ca scenariul se repeta pretutindeni. Ca si cum brusc, un papusar invizibil ar fi dat ordin tuturor celor care, cu condeiul, ii sustin pe „tehnocratii” lui Ciolos si pe „liberalii” condusi de Alina Gorghiu! In presa hunedoreana de pilda, liderii PSD Hunedoara, parlamentarii PSD, sunt terfeliti, la adapostul unui anonimat conferit de statul de asa-numiti „jurnalisti independenti”. Toate articolele cu pricina sunt semnate scurt: Redactia! Nici un nume, nici o alta explicatie!
Nu trebuie sa fi foarte inteligent ca sa stii ca, atunci cand se intampla asa ceva, e ceva necurat la mijloc. Si de fapt, ce inseamna toate aceste atacuri la persoana, dezlantuite tocmai acum, pe ultima suta de metri inaintea alegerilor?
Nu inseamna nimic, decat disperare. PNL a inteles ca pierde alegerile, ca oamenii au inceput sa realizeze minciuna cu „tehnocratii” si ca alegatorii nu mai pot fi prostiti cu minciuni. Si atunci, recurge la atacuri. Atacuri care nu sunt, in ultima instanta, decat tot falsuri. Nistor, spaima liberalilor, e facut vinovat pentru lucruri cu care el nu are nici in clin, nici in maneca. Intotero, de asemenea. Daca cititi cu atentie ce scrie tocmai presa care ataca azi PSD-ul, veti constata un lucru cat se poate de simplu: nici unul dintre parlamentarii PSD Hunedoara nu au avut firme care sa lucreze cu statul. PNL-ul in schimb, are in fruntea listei o cucoana mai bogata decat toti parlamentarii judetului la un loc, care a pus pe genunchi Primaria Hunedoara si care a facut avere din contractele cu statul. Si este doar un caz. Sa numai spunem ca Hunedoara a fost pusa pe harta coruptiei tocmai de catre liberali, timp de 12 ani, cat au condus ei judetul. PNL-ul e plin de firme de casa care au stors judetul timp de 12 ani! Dar toate astea, jurnalistii care semneaza „Redactia” uita sa le consemneze!
In realitate, PNL pierde pe toata linia. Sunt aceeasi oameni care au taiat salariile si pensiile romanilor pe vremea lui Basescu. Sunt cei din esalonul secund al PDL-ului lui Udrea, Boc, Videanu, Blaga, Basescu, spalati prin unificarea cu liberalii. Sunt PDL-istii sub acoperire care au distrus Romania si care acum incearca doar sa-si salveze privilegiile si puterea.

Dorin Avram

–-

Comandat: PSD Hunedoara; Executat: MBD REPORTER MEDIA SRL Petrosani;
CUI AEP
mandatar financiar 11160007