Luni dimineatã s-a dat starul lucrãrilor mult-asteptate la Sala Polivalentã din Petrosani. Si, pentru încept, a fost demolat un perete, asa încât, sã se poatã lucra în interior, pentru cã oricum sala va fi mãritã.

Clãdirea din Petrosani, ca si cea din Parâng, care apartin de Clubul Scolar Sportiv, dar si sala polivalentã sunt de acum în reparatii. Zoltan Toth spune cã acestea sunt reparatii absolut necesare, pentru care a reusit sã obtinã de la Ministerul Educatiei peste  280.000 de lei, la care se adaugã suma de 1 milion de euro pentru sala polivalentã. Compania Nationalã de Investitii (C.N.I) este cea care a licitat lucrarea de reamenajare, care va cuprinde tot ce înseamnã interiorul sãlii, de la tribune, la vestiare si inclusiv terenul de joc.

Constructia respectivã  asteaptã reabilitarea de 15 ani si este este absolut necesarã.  „Suma este de aproape un milion de euro si totul de la acoperis si pânã la podea, la spatiul de pregãtire si concurs, încãlzirea, vestiarele, vor arãta altfel”, a declarat directorul de la CSS Petrosani, Zoltan Toth. Licitatia a fost câstigatã pentru ca executia se finalizeze în 12 luni, iar în aceastã salã ar urma sã se pregãteascã toti sportivii de la Clubul Scolar Sportiv din Petrosani, care, când vine frigul, merg în sala de sport a unei scoli din apropiere.

Diana Mitrache