“Doza de inconstientã a tinerilor a demostrat de-a lungul timpului cã reusitele vin atunci când o fac cu acel elan si credinta cã totul este posibil si foarte multi au avut succes… Personal, i-am spus sã nu candideze pentru cã nu are parsivenia si tupeul grosolan pentru a-i înfunta pe cei care îsi tin de scaune cu dintii. Poate cã el va reusi fiind altã generatie având altã abordare a politicii, a vietii, în general” –  Petru Sanfirisca, despre fiul sãu, Marius, candidat ALDE la Camera Deputatilor.
“De la el am învãtat multe, mai ales cum sã-mi cunosc limitele si cum pot sã-mi fac viata frumoasã în momente când am crezut cã nu existã sperantã!! Nu mã mir cã încearcã sã schimbe lumea intrând în politicã. Lui întotdeauna i-a pãsat de cei din jur. A fondat ALDE Hunedoara si acum candideazã… Eu îi urez din suflet: succes Marius Sanfirisca!!! De oameni ca tine e mare nevoie în tara asta”
–  Mariana Popa Costas,  Petrosani.

 

Marius Nicolae Sanfirica, un îndrãgostit de Valea Jiului, de oamenii si traditiile de la satele si comunele judetului, pare neobosit în a explica oamenilor de dimineata si pânã seara cã politica se poate face transparent, în respect fatã de oameni si mai ales responsabil pentru cã în spatele fiecãrui reprezentant al Pralamentului stau sute, mii de oameni care îi acordã încrederea prin votul lor. În calitatea sa de candidat din partea ALDE pe judetul Hunedoara, crede cu tãrie cã existã solutii pentru tarã, pentru cetãtenii ei, cu conditia sã te dedici pentru a schimba lucrurile.

Tatãl lui Marius Sanfiriscã, miner pensionar, ne-a declarat cã l-a sfãtuit sã nu candideze pentru cã este prea cinstit pentru a face politicã, dar cã, cine stie…

“Doza de inconstientã a tinerilor a demostrat de-a lungul timpului cã reusitele vin atunci când o fac cu acel elan si credintã cã totul este posibil si foarte multi au avut succes. Personal, i-am spus sã nu candideze pentru cã nu are parsivenia si tupeul grosolan pentru a-i înfunta pe cei care îsi tin de scaune cu dintii. Stiu, are initiativã, este tenace, munceste pânã la epuizare, dar la ce este acum în politicã mã tem cã are prea mult bun simt, este cinstit în primul rând cu el si apoi cu cei din jur, crede cã prin muncã asiduã, prin initiativã poate schimba lucrurile. Eu am fost în politicã, dar am renuntat… Nu pot decât sã-i urez succes! Poate cã el va reusi fiind altã generatie având altã abordare a politicii, a vietii, în general” – a declarat Petru Sanfiriscã despre fiul sãu.

“Nu l-am vãzut de multã vreme, dar când am aflat cã este candidat la Camera Deputatilor, m-am bucurat. Marius face parte din acea categorie a politicienilor, categorie care existã în toate partidele, care chiar pot face lucruri frumoase. Desi sunt petrosãneancã, pentru cã aici m-am maturizat, mi-am crescut copiii, aici m-am format profesional,  mi-e dragã Deva, pentru cã acolo am crescut, acolo am cunoscut oameni frumosi, am avut si am prieteni… Marius Sanfirisca este unul dintre ei – un om ambitios pentru care nu existã „nu se poate”, cu mult bun simt, tenace, exigent, dar cu suflet urias, cu chipul si sufletul mereu senin.

15-1

De la el am învãtat multe, mai ales cum sã-mi cunosc limitele si cum pot sã-mi fac viata frumoasã în momente când am crezut cã nu existã sperantã!! Nu mã mir cã încearcã sã schimbe lumea intrând în politicã. Lui întotdeauna i-a pãsat de cei din jur. A fondat ALDE Hunedoara si acum candideazã… Eu îi urez din suflet: succes Marius Sanfirisca!!! De oameni ca tine e mare nevoie în tara asta” – a spus Mariana Popa Costas, din Petrosani.

Marius Nicolae Sanfiriscã este pe locul doi al listei candidatilor din partea ALDE, judetul Hunedoara, pentru Camera Deputatilor.

Comandat: ALDE Hunedoara;
Executat: SC MBD Reporter Media SRL Petrosani;
CUI AEP mandatar financiar 11160008