Rusine! Consilierul PNL Cristian Rosu si-a însusit un proiect al primarului Cristian Resmeritã

Din lipsã de proiecte si solutii pentru cetãteni si în alergare dupã voturi, unii politicieni recurg la masuri trãznite.

Este cazul consilierului local PNL de la Lupeni, Cristian Rosu care a postat în cursul zilei de vineri pe o retea de socializare, un mesaj cãtre lupeneni prin care îi anunta cã la sedinta Consiliului Local al municipiului Lupeni de marti se va vota un proiect care îi apartine, prin care vor fi premiati sportivii unui club sportiv din Lupeni. Nimic mai fals, întrucât în afara faptului cã dl consilier nu este la curent cu performantele mondiale ale sportivilor, neadresând nici mãcar un cuvânt de felicitare pentru recentele rezultate obtinute la nivel mondial de sportivi, a informat gresit cetãtenii, proiectul este initiat de fapt de primarul Cristian Resmeritã si are ca obiect premierea sportivilor Clubului Comexim pentru performantele deosebite înregistrate la Campionatul mondial de fotbal tenis din Cipru.

Rusine domnule consilier Rosu! Minciuna are picioare scurte! Rosu umblã pe la usile oamenilor ca si Alina Gorghiu… probabil sã îi anunte pe oameni cã PNL nu este de acord sã mãreascã salariile….

One thought on “Rusine! Consilierul PNL Cristian Rosu si-a însusit un proiect al primarului Cristian Resmeritã

  • 27 noiembrie 2016 at 20:06
    Permalink

    Papagalii astia se cearta pe bani mei de contribuabil .Ar trebui sa plateasca din bani lor apoi sa se laude.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *