Nu mai are voie sa sustina examene. Profesorul Emil Biber de la Universitatea din Petrosani nu mai poate sa-si asculte studentii. Toata activitatea sa a fost preluata de o comisie, iar rectorul Aron poanta spune ca asta se va intampla pana la finalizarea cercetarilor.

Profesorul a fost calcat de mascati la biroul sau de la Universitate, dupa ce un student l-a acuzat ca i-ar fi cerut mita. Consiliul de Administratie al Universitatii din Petrosani s-a reunit marti, cand s-a decis ca profesorul sa nu mai poata examina studentii, pana la elucidarea cazului.,

Emil Biber a fost acuzat de un student ca i-a cerut 520 de lei, ca sa il treaca la examen, insa, in momentul in care i s-a pus la cale un flagrant, profesorul nu a primit banii.

Senatul Universitatii din Petrosani se va intalni joi, saptamana viitoare, cand se vor decide si masurile care ii vor fi impuse profesorului.

Descinderi fara precedent au avut loc in 26 iunie la Universitatea din Petrosani, unde procurorii si politistii au rascolit domiciliile, garajele sau birourile a doi reprezentanti ai Universitatii. Unul dintre ei este profesorul Emil Biber, de la catedra de Management, Ingineria Mediului si Geologie, care este suspectat ca ar fi pretins de la un student din anul terminal suma de 520 de lei ca sa promoveze examenul la materia „Eficienta investitiilor” pe care acesta o preda.

Diana Mitrache