Cativa angajati ai EM Petrila acuza conducerea de favorizare a unei tentative de furt. Furt de pe urma unui necaz?

Reprezentantii Politiei Petrila au primit o sesizare din partea unor angajati ai Exploatarii Miniere Petrila potrivit careia mai multe persoane sunt acuzate de furt de ciment si de alte materiale care au fost necesare pentru realizarea mormantului sefului de brigada care a decedat in urma acciedentului din 18 iunie. Reprezentantii institutiei de lege infirma aceste acuzatii.

“Nu a fost furt. A fost o sesizare din partea unor mineri. Cimentul a fost depozitat in curte la unul dintre cei care lucrau la mormant pentru ca acesta sa nu fie furat. Daca il lasau la cimitir in doua ore dispareau sacii de ciment. E vorba de 8 saci de ciment si ce alte materiale necesare amenajarii mormantului. Nu a fost vorba de niciun furt”, declara Ovidiu Zaharie, commandant Polia Petrila.

Si surse din cadrul Exploatarii Miniere Petrila infirma zvonurile.

“ªtiu ca a existat o problema in acest sens. E vorba de niste muncitori care lucrau la mormantul lui Danut Codreanu si care au dus cu soferul de pe camion cativa saci de ciment la unul in curte pentru a nu se fura. Doi baieti (angajati-n.r.) au sesizat Politia”, declara surse din cadrul EM Petrila.

Potrivit unor surse pentru realizarea locului de veci al lui Danut Codreanu s-au folosit aproape 100 de saci de ciment, insa majoritatea dintre acestia au ajuns in curtea unui angajat al Minei Petrila. Totul pare a fi o tentativa pentru a schimba anumite persoane din fruntea intreprinderii miniere.

Raul IRINOVICI