Adrian David si-a fãcut public salariul la CEH

A fost angajat ca si consilier al directorului general la CEH, dar si sã medieze relatia cu administratiile locale, însã, a fost imediat atacat de primarii PSD. Adrian David spune cã functia sa este pe o perioadã de 3 luni si si-a fãcut public salariul pe care nici nu l-a încasat încã, dar care a creat vii controverse, mai ales dupã ce s-au vehiculat sume uriase. „Am citit cu stupoare cã, primarii de muncipii si cei de orase au fãcut o afirmatie, care este cu totul si cu totul neadevãratã. E vorba despre salariul pe care eu l-as încasa lunar de la CEH, care ei spun cã este 115 milioane de lei vechi. Probabil cã îsi amintesc de o grilã de salarizare de pe vremea când membrii PSD conduceau Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat într-o conferintã de presã, Adrian David, consilier al directorului CEH, care a adus cu el o adeverintã din care rezultã cã are un salariu net lunar de 5.496 de lei si a recunoscut cã, la primul salariu va încasa nu mai mult de 3.500 de lei.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara si candidat la Senat din partea PNL, a mai  arãtat cã fostii si chiar actualii directori din minerit câstigau si unii chiar mai câstigã, sume colosale de pe munca minerilor, precizând cã acum salariile au fost mult diminuate.

„De exemplu, domnul consilier judetean Andronache Daniel, care a condus prost si mult timp CEH, dacã e sã ne luãm dupã datoriile care au crescut vertiginos în vremea când a condus CEH, încasa lunar cel putin 24.000 de lei. La fel si domnul Drãgoi, care este membru PSD si a fost o vreme secretarul PSD Vulcan. Si el încasa între 19 si 24 de mii de lei. Ca sã nu mai vorbesc de cât încaseazã în acest moment un membru PSD, cumnatul candidatului Cristian Resmeritã, diomnul Aurel Anghel, director la SNIM, care încaseazã 34.000 de lei pe lunã de la SNÎMVJ. În jur de 24.000 e salariul ce i-l plãtesc minerii de la CEH, plus, 4000 de lei ca membru al  C.A. si pentru performantele anuale primeste un bonus de 700 de milioane de lei vechi pe an”, a mai spus Adrian David, consilier al directorului CEH.

David a mai precizat cã acum nu mai existã asemena salarii si actualul director general are aproximativ 9.000 de lei lunar. În plus, Adrian David are un contract pe doar 3 luni si a stat la CEH doar douã sãptãmâni, însã, a creat deja controverse odatã cu numirea sa. Declaratia sa de presã a fost fãcutã la sediul PNL, pentru a contracara comunicatul primarilor PSD într-o zi de concediu.

Totul a pornit, însã, dupã o sedintã ce a avut la CEH si, în urma cãreia primarii PSD din Valea Jiului dat un comunicat de presã din care a reiesit cã „dl. Adrian Nicolae David, fost presedinte al Consiliului judetean Hunedoara, angajat de urgentã la CEH are un salariu de peste 115 de milioane de lei vechi”.

Diana Mitrache

Advertisements

21 de comentarii la „Adrian David si-a fãcut public salariul la CEH

 • 24 noiembrie 2016 la 19:33
  Permalink

  Pentru angajati vechi salariile la sediu CEH sunt intre 2000 si 3000 de lei, bine ca sunt bani pentru toti politruci ( sa nu-l uitati pe diselistul Nica)

 • 24 noiembrie 2016 la 19:33
  Permalink

  si notele de la proba de concurs? :))

 • 24 noiembrie 2016 la 19:53
  Permalink

  Pe lang salarul de incadrare mai intra sporul de vechime si alte sporuri pe care noi nu le stim si se ajunge la cat ? putin nu ? saracutul de el . CACANARULE .

 • 24 noiembrie 2016 la 21:16
  Permalink

  Adrian David sa atraga fonduri europene nerambursabile pentru schimbarea tevilor de termoficare de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor pentru a salva mineritul (EM Livezeni si EM Vulcan) si Termocentrala Paroseni (VALEA JIULUI) . Salvati valea jiului pana nu este prea tarziu !!!

 • 24 noiembrie 2016 la 23:47
  Permalink

  D-l Adrian David a facut o mare greseala „de imagine” prin acceptarea acestui post de consilier la CNH. O sa fie acum asemanat cu un fripturist ca Nica sau Meltzer si e pacat. Pentru trei luni chiar nu merita sa-si sifoneze imaginea.

 • 25 noiembrie 2016 la 08:11
  Permalink

  Cat tupeu pe baiatu asta. Ce produce asta pentru banii astia? O sa vedeti voi la alegeri ca o sa va arunce lumea ca pe o masea stricata. Niste fripturisti si oportunisti. Saracu de el a venit el repde cu adeverinta la presa. Saracu de el cat de nevinovat e. Nu va e mila de el? E mic si slabutz.

 • 25 noiembrie 2016 la 12:08
  Permalink

  MDA,SPORURILE AFERENTE TRIPLEAZA SUMA,CATI AU FOST PE LOC LA CONCURS CA NU SCRIE ASA CEVA,TI-AI DREAQ DE LUPI MORALISTI

 • 25 noiembrie 2016 la 14:09
  Permalink

  Si de unde mama dracului a venit rahatul asta umflat specialist in termoficare ? Asteptam sa ni se spuna pe ce criterii l-au selectat unde a dat concursul si cum de ajunge politrucul asta numai in functii platite din bani publici.Isi umfla ifosele de zici ca e salvatorul neamului.Cam ca taicasu Bil inainte sa il salte mascatii

 • 25 noiembrie 2016 la 14:16
  Permalink

  Salariul cuprinde salariul de baza, indemnizatiile, sporurile, precum si alte adaosuri.Asa ca explica dle Melczer cat are salariul brut acest individ David si cat ia in mana.Dar mai bine explica la Dna cum l-ai angajat pe pile si in ce ziar ai anuntat concursul.Sau te-a ajutat militianul David sa scapi fara dosar pe vremea cand vindeai ruginituri minerilor ?

 • 25 noiembrie 2016 la 14:20
  Permalink

  Multumim Costel Avram ca le-ai taiat apa acestor hoti.Doar asa am aflat ca David a fost angajat pe bani grei la companie in timp ce sute de oameni au fost dati afara si nu au ce pune pe masa de sarbatori……

 • 25 noiembrie 2016 la 14:50
  Permalink

  Minerache asa va trebuie, munciti si platiti sindicalistii. Bravo!!! Bravo!!! Bravo!!! Sa veniti in privat sa vedeti cum se munceste si cum se castiga banu. E de filme cu prosti, cel care se lupta (vorba vine) sa pastreze locurile de munca specialistul Nica Petre acum va da minerii afara si face programe de restructurare si da oamenii afara. Nesimtitii dracu! Cum poti sa faci angajari pe toate functiile de consilieri sa aduci din afara toate personajele pe functii bine platie in CEH gen consilieri juridici si sa arunci oameni in strada (cei incomozi). Cred ca odata si odata se va trezi cineva sa le faca bucata la jegurile astea. Important este ca toti sindicalistii sunt niste personaje infecte si compromise care au dorit numai functii si beneficii personale.

 • 25 noiembrie 2016 la 17:18
  Permalink

  Acest David este un grasan semidoct pe cale sa explodeze de atata imbuibare si tupeu.Este imaginea grotescului si penibilului din PNL.Leit Bil puscariasul frate cu interlopii Spuma si Bibanu.

 • 25 noiembrie 2016 la 17:38
  Permalink

  nu a fost concurs ptr ca afost singur pe post

 • 25 noiembrie 2016 la 17:40
  Permalink

  pana la ap tau mai papagalule ca al meu are centrala si nu stau la miloaga lor

 • 25 noiembrie 2016 la 17:41
  Permalink

  cainii latra ursul merge……..:))

 • 25 noiembrie 2016 la 17:43
  Permalink

  cum cum? tu nu ai auzit de EURO ?

 • 26 noiembrie 2016 la 05:06
  Permalink

  Daca acest popor voteaza acesti ipochimeni inseamna ca isi merita soarta. Niste imbuibati care nu se mai satura de bani si de functii. Au obrazul gros masonii astia.

 • 26 noiembrie 2016 la 08:49
  Permalink

  Astia nu sunt masoni sint doar niste papagali plini de tupeu.Pe David asta zici ca la facut tatsu numai functionar public

 • 26 noiembrie 2016 la 10:31
  Permalink

  Si-a publicat salariul din grandomanie.Ca sa afle poporul ce putin fura el fata de altii uitand ca lumea moare de foame si ca nimeni din privatii Vaii Jiului nu isi permite acest salariu.De la stat se poate fura oricat.Acolo nu este vorba de competenta ci de pile si relatii.Iar liberalii au impresia ca vor fi votati cu astfel de specimene dubioase ca David……jalnic…..

 • 26 noiembrie 2016 la 16:12
  Permalink

  Aloooo DNA-ul cand anchetati favorizarea pe fata a acestui David la angajarea in primaria Petrosani si la Complexul Energetic ?

 • 27 noiembrie 2016 la 18:38
  Permalink

  Mai bine ar spune ce il califica pentru postul respectiv si cum l-a obtinut?

Comentariile sunt închise.