Datoria la Apele Române, achitatã integral

Nimeni nu a plãtit apa pe care o furniza Regia Autonomã a Apei din Valea Jiului, iar Costel Avram spune cã, de când s-a înfiintat Apa Serv, apa a fost plãtitã constant.  În plus, în aceastã sãptãmânã a fost achitatã toatã suma restantã, asa încât, pentru prima datã, populatia Vãii Jiului nu mai are datorii la Apele Române, pentru apa furnizatã. „Am semnat ultimul ordin de platã în valoare de 114.000 de lei, ultimii bani pe care îi aveam de achitat la datoria totalã care a fost de peste 170 de miliarde de lei vechi cãtre Apele Române”, a declarat Costel Avram, director general SC Apa Serv.

Potrivit legii, Apele Române furnizeazã apa brutã si Apa Serv este cea care o preia, o trateazã si o redã populatiei, însã, conducerile anterioare de la societatea care distribuie apa în Valea Jiului, nu prea au dat banii spre principalul furnizor.

„În ultimii 5 ani, înainte de 2012 s-a plãtit la Apele Române 200 de milioane de lei vechi, iar noi, în 4 ani, am plãtit aproximativ 170 de miliarde de lei vechi. Am arãtat cã putem functiona si acum societatea nu are niciun leu datorie cãtre niciun furnizor”, a mai adãugat Costel Avram.  În Valea Jiului apa este furnizatã de Apele Române Jiu Craiova si  are în structura organizatoricã 3 Sisteme de Gospodãrirea Apelor, la Dolj, Gorj si Mehedinti si un Sistem Hidrotehnic independent la Petrosani.

Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „Datoria la Apele Române, achitatã integral

  • 24 noiembrie 2016 la 21:03
    Permalink

    Felicitari , acum ieftineste pretul apei pentru populatie .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.