„Nu este nicio rãzbunare politicã, ci doar o decizie pur economicã”. Este declaratia directorului general al Apa Serv, Costel Avram, dupã ce conducerea CEH s-a simtit nedreptãtitã când a fost debransat sediul CEH si Hotelul Onix de la apã.

Spiritele s-au încins dupã ce directorul general al CEH, Michael Melczer a plãtit o parte din datorii, iar acum s-a ajuns la alt gen de acuze.

„Melczer nu se dezminte si minte cu nerusinare. L-am anuntat, înainte sã fie termenul limitã, sã facem o esalonare a datoriilor si nu a fãcut asta. Acum are 270.000 de lei de platã cãtre Apa Serv. Hotelul Onix are o datorie de 12.700 de lei. A venit acum 2 zile si a plãtit 6.000 de lei.  Atâta timp cât nu vine sã facã o reesalonare sã îmi plãteascã o parte din bani, hotelul si sediul administrativ al CEH nu vor fi bransati la reteaua publicã de apã”, a declarat transant, Costel Avram, director general al SC Apa Serv.

Cei de la Ape spun cã debranseazã oameni pentru sume mici, iar minerii si salvatorii mineri nu au de suferit, asa încât problema devine una gravã si pare fãrã rezolvare. Mai mult, Avram spune cã a fost supus si unor presiuni venite pe diverse cãi. „Nu stiu ce face DSP, dar, dupã 8 zile de când nu au apã, nu ar mai putea functiona nici la hotel, nici la sediul administrativ, având în vedere cã normele de igienã nu permit sã functioneze când nu esti bransat la apã. Nu ascund faptul cã acest individ, Mihai Melczer, a fãcut presiuni si la CJH ca sã îl bransãm. M-a sunat si primarul Tiberiu Iacob Ridzi cã a fost solicitat sã medieze conflictul, dar a recunoscut cã nu poate media nimic, fiind vorba de un contract între douã societãti comerciale. Ce rãzbunare sã fie, când el nu îsi respectã conditiile contractuale. Am prins faptul cã a iesit din insolventã si am încercat sã recuperez banii, cã si eu am 509 angajati cãrora le dau salarii”, a conchis Costel Avram, director general SC Apa Serv.

Diana Mitrache