Dupã un tur lamentabil, iatã cã meciul restantã din etapa a 2-a, cel cu Metalul Criscior a fost unul mai relaxant pentru echipa Minerul Uricani, care a reusit un joc bun în acestã partidã.

Uricaniul a învins cu 5-1 (autori Suvac, D. Scurtu 2, Proteasa, Tâmpãu) printr-un joc avântat, chiar dacã din minutul 29 a rãmas în zece jucãtori, arbitrul Sergiu Stoica (Orãstie) arãtându-i cartonas lui Tr. Câmpean (la scorul de 3-0), pentru un hent în afarã careului. A intrat Beleni în poartã, a fost “sacrificat” Mavroian… Proteasa a vãzut si el rosu în min. 75, si asa Uricaniul  a scos-o de data asta la capãt. Minerul Uricani a jucat în urmãtoarea formulã în acest ultim joc din tur: Tr. Câmpean (eliminat în min. 29) – Mavroian (min. 25 Beleni), Irina (min. (80 Tâmpãu), Nechita, Grecu – Proteasa, Erdos, Suvac, Oprisan – D. Scurtu (min. 87 Boroghinã), Romanesc (min. 67 Mihãilescu).

La meci au asistat… 24 de spectatori!?

Dupã meci, presedintele Minerului Uricani a declarat: “Bine cã am spart gheata si încheiem turul cu o victorie! Desi am avut câtiva oamneni de bazã accidentati, Gabi Trestian si Anghelina, cei mai tineri si-au fãcut bine treaba si astfel am învins cu 5-1. Sper sã fie un început pentru sezonul de primãvarã, unde vom face câteva schimbãri radicale, care, zicem noi, vor duce la redresarea fotbalului la Uricani. Vrem sã facem o echipã a Uricaniului, cu majoritatea fotbalistilor din Uricani.”

GENU TUTU