Drumul spre statiunea Straja a fost modernizat

Primãria Lupeni continuã proiectele de modernizare a localitãtii, unele din acestea au un impact direct pentru atragerea turistilor in numãr tot mai mare în Statiunea Straja.

Modernizarea drumului prin care se face accesul în Statiunea Straja a fost unul din cele mai ample proiecte realizate de administratia din Lupeni. Accesul în statiune provoca adevãrate blocaje, datoritã faptului cã pe portiuni mari, drumul era îngust având o singurã bandã.

În cadrul proiectului “Modernizare Calea Brãii-rest de lucrãri”  demarat în cursul verii, au fost executate lucrãri de  lãrgire a drumului la douã benzi, a fost construit un zid de sprijin, s-au amenajat rigole pe o portiune de drum de 400 m si nu în ultimul rând s-a asfaltat drumul, iar acest proiect de modernizare a cãii de acces care duce în Statiunea Straja se apropie cu pasi repezi de finalizare.Bucuria turistilor  care vin în Statiunea Straja, dar si a celor care zi de zi tranziteazã acest drum, va fi mai mare de acum întrucît acestia nu se vor mai confrunta cu blocajele în trafic spre statiune.

Un comentariu la „Drumul spre statiunea Straja a fost modernizat

  • 17 noiembrie 2016 la 19:56
    Permalink

    Felicitari primarului Cristian Resmerita !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.