Universitatea Petrosani, colaborare în beneficiul studentilor

Universitatea din Petrosani le pregãteste studentilor o nouã provocare. Studentii Universitãtii Petrosani se vor întâlni cu reprezentantii unei firme de renume.

Studentii si masteranzii intrã într-o competitie. Sãptãmâna viitoare, acestia se vor întâlni cu reprezentantii unei societãti din Timisoara pentru a-si testa cunostintele de inginerie mecanicã. La final, cei care au rãspuns corect vor primi si premii.

În cadrul dezbaterilor se va tine cont de o bibliografie vastã precum, organe de masini, tehnologia presãrii la rece, tehnologia Injectãrii, stiinta materialelor, dimensionare si tolerante geometrice, geometrie descriptivã si desen tehnic (realizare epurã, cotare desen), masini unelte – aschiere,  fizicã – termotehnicã, electrotehnicã. Societatea este una dintre cele mai mari din lume în domeniul automotive, iar aceasta oferã traininguri, burse, dar si locuri de muncã studentilor. “Dacã esti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ti subiecte interesante pentru lucrarea de diplomã. Gãseste un profesor care este de acord sã îti coordoneze lucrarea în compania noastrã. Putem adapta tema initialã astfel încât sã îndeplinim cererea institutiei de învãtãmânt”, aratã pe site-ul companiei.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.