Fotbal, Liga a II-a / SINDROMUL STEAUA

Dupã meciul din Cupa României cu Steaua, Foresta Suceva nu-si mai revine, recent a fost surclasatã cu 6-1 la Sf. Gheorghe.

Academica Clinceni reuseste victoria cu 2-1 în jocul cu F.C. Brasov, golul victoriei gazdelor fiind marcat în min. 90 de fostul jucãtor al Jiului, Andrei Antohi.

Juventus Bucuresti a clacat pe teren propiu, 0-0 cu C.S.M. Rm. Vâlcea.

Se pare cã dupã Soimii Pâncota, vom asista la un nou abandon, A.C.S. Berceni (zero puncte, ultimul loc) neprezentându-se la Cãlãrasi.

————————————————-

VALEA JIULUI ÎN DIVIZIA “B”

UN TALENT NUMIT ANTOHI…

Pe 26 august 2007, în meciul F.C.M. Târgoviste – Jiul (0-0) debuta la oaspeti un tânãr de 18 ani, Andrei Antohi, intrând în min. 59 în locul lui Rãdutoiu, fiind “aruncat” în luptã de antrenorul Ghitã Poenaru.

Cu atacantii în vogã atunci de la Jiul – Gabi Apetrei, Tismãnaru, Adi Câmpeanu – era greu sã prindã un loc… În retur însã, în etapa a 20-a înscrie primul sãu gol, aduce egalarea în meciul cu C.F.R. Timisoara (scor final Jiul – C.F.R. Timisoara 4-1). Va încheia campionatul cu 3 goluri, în urmãtorul sezon fiind mai prolific. Din pãcate, retragerea Jiului din campionatul Diviziei “B” în toamna lui 2009 va duce si la plecarea lui Antohi de la Petrosani. Un jucãtor talentat, care acum joacã la Academica Clinceni, tot în Liga a II-a.

Genu TUTU

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.