Prin victoria din ultima etapa de la Lonea, 4-1 cu Hercules Lupeni, Inter Petrila a încheiat cu un avans linistitor de patru puncte, ceea ce îi dã mari sperante pentru retur.

La meciul de la Lonea au asistat si primarul si viceprimarul Petrilei, respectiv domnii Vasilicã Jurca si Dorin Curtean.

Minerul Uricani încheie cel mai slab campionat al existentei sale, cu un neverosimil 0-10 (!!!) pe teren propriu cu cei de la C.S. Hunedoara, uricãnenii avãnd încasate o medie de patru goluri pe meci.

Stratul gros de zãpadã din “Dealul Institutului” nu a permis disputarea partidei Universitatea – Jiul Petrosani, amânatã pentru o datã ce se va stabili zilele acestea.

Dupã o victorie cu 3-1, Hategul face o rocadã cu Victoria Cãlan, încheind turul pe podium.

Inter Petrila – Hercules Lupeni 4-1 (3-1)

KALAI SI FARCAS FAC DIFERENTA

În ultima etapã a turului Ligii a IV-a Hunedoara, peste 300 de spectatori au înfruntat frigul pe stadionul de la Lonea, unde liderul

Inter Petrila si-a consolidat pozitia de toamnã printr-o victorie clarã, în dauna unui adversar resemnat parcã prea devreme. Dacã în minutul 29 gazdele aveau deja 2-0, pe jocul confuz al apãrãrii Lupeniului, oaspetii se “remarcã” prin nervozitatea lui Ungurianu care îsi lasã echipa în inferioritate, fiind eliminat. Echilibrul în teren se restabileste în min. 26, când Ad. Duma vede si el rosu direct la intrarea durã asupra lui Ciocârlan, apoi se reaprind sperantele în tabãra Lupeniului dupã 2-1, dar, reintrã în jocul gafelor portarul Adi Farcas, care îngroapã definitiv echipa oaspete.

Nici mãcar marile ocazii ale lui Rere Moldovan (min. 80) sau M. Filip (min. 86), cu un Haring excelent în poarta petrileanã nu mai pot schimba soarta jocului, unde Kalai s-a remarcat printr-un joc perfect, la polul opus, portarul Adi Farcas contribuind si el decisiv la proportiile scorului.

GENU TUTU