Voteaza oamenii care cred in politica, nu alege sigle de partid!

Comunicarea, si in special cea publica, a devenit una cu caracter dominant manipulator. Vorbele, cuvintele, curg. Argumente si proiecte nu exista. Doar minciuna, vanitate, ura. Interesul pentru realitate este trecut in plan secund.
Apoi, usor – usor, dezorientati fiind ajungem in sfera deznadejdii, a dezamagirii si a taramului fara sperante si fara solutii. Si de aici incepe decaderea. Doar o ancora bine intepenita in adancurile realitatii mai poate mentine la liman lupta pentru supravietuire. Nu mai aveti incredere in nimic? Poate fi gresit sau poate fi corect! Suntem obligati insa sa avem incredere in noi insine. Sa ne respectam propria persoana.
Traim zilnic experiente, evenimente, pe care le resimtim din plin, dar diferit. Si este normal sa fie asa. Zona comuna dintre noi este cea care – mai mult sau mai putin la vedere – contureaza spatiul, mediul, regulamentele care sunt promulgate de forul decizional si care mai apoi devin legi. Peste ea, legea, nu mai exista interventie. Legea e lege. Aici incepe discutia de care fug politicienii pe care ii recomanda doar sigla de partid. Trebuie sa fim constienti cu totii ca litera legii poate fi scrisa doar de oameni responsabili, pregatiti, maturi.
Oamenii buni pot promite legi bune.
Oamenii frumosi pot promite legi frumoase.
In realitate, legea trebuie sa fie corecta. Nivelul de „corectitudine” este cantaribil printr-un ansamblu specific national. Aceasta este miza alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Pachete legislative pentru oamenii acestei tari. Pentru autonomia nationala. Pentru un stat european.
Avem legislatie stufoasa. Si? Si degeaba.
Avem legi care intra in contradictie cu alte legi. Si? Si degeaba.
Avem legi care permit abuzuri grosolane. SiI? Si degeaba.
Ne avantajeaza aceasta involutie a societatii romanesti care continua sa curga si dupa 89? Anul istoric de cand ni se serveste democratia altora.
Revolutia romanilor tine strict de vointa romanilor care inteleg ca trebuie sa ceara calitate. Sa avem pretentii calitative intai de la partide. Calitatea aceasta poate fi stabilita doar de Oficiul pentru Protectia Consumatorului de Adevar. Acest organism nu poate fi constituit decat din electoratul ce solicita calitate politicienilor care cred in politica. E plin de politicieni care fac politica.
Aici se simte nevoia miscarii mentalitatii. Si a luptei ca aceasta miscare sa nu fie in zadar.
Sa scriem impreuna o lege a firii! A firii unui roman puternic – corect informat!
Partidul Miscarea Populara Hunedoara nu misca vorbe! Partidul Miscarea Populara Hunedoara misca oamenii!

Comandat de: PMP FILIALA HUNEDOARA
Executat de SC MBD Reporter Media SRL
Codul unic de identificare atribuit de Autoritatea Electorala Permanenta: 11160002

Advertisements

11 comentarii la „Voteaza oamenii care cred in politica, nu alege sigle de partid!

 • 14 noiembrie 2016 la 15:45
  Permalink

  Ai zis PMP, ai zis Vochitoiu si ai tras apa la closet.

  Răspunde
 • 14 noiembrie 2016 la 15:46
  Permalink

  Hoarambie Vochitoiu si Viorica Macavei sunt liderii PMP din Petrosani. Doi fripturisti tzepari si plini de datorii peste tot.

  Răspunde
  • 15 noiembrie 2016 la 18:23
   Permalink

   datoriile se rezolva daca ne votati

   Răspunde
 • 14 noiembrie 2016 la 15:47
  Permalink

  Se pare ca liderul PMP Haralambie Vochitoiu are dosar in lucru la DNA pentru delapidare de fonduri europene.

  Răspunde
 • 14 noiembrie 2016 la 16:42
  Permalink

  Are dosar in lucru si in lucru va ramane….pentru ca el a fost mereu pedelist, iara tatucu basescu care a taiat in carne vie la muncitori si pensionari la protejat cand facea pe membru psd. nu votati pmp nu votati basescu si vochitoiu ca votati hotia, minciuna si posetele lui elema udrea. vochitoiu sa-si plateasca banii la socom, sa plateasca angajatii lui, sa aiba grija de copii femeii care a murit la firma lui curentata….sa te bata Dumnezeu acum in Postul Craciunului. Te-ai laudat ca ai invins cancerul, asa spui la ziare, ca nu ti-e frica de cancer ca l-ai invins. Nu ai invatat nimic din ce ti-a dat Dumnezeu. Esti mai rau,mai impertinent, mai lacom. Esti sigur de victoriile tale???

  Răspunde
 • 14 noiembrie 2016 la 16:42
  Permalink

  sa facem o analiza corecta a candidatilor si a partidelor….1 pmp .o hazna urit mirositoare cu un lider pontat fictiv nica petre care a tradat minerii pt o functie bine platita in administratie pentru care nu l recomanda nimic ,un senator mincinos si libidinos omul propunerilor mincinoase haralambie si mai nou eminenta cenusie a mineritului omul care a pus serios umarul la inchiderea ceh…costelus jujan 2 pnl numai numele mai e de ei…rizi omul lui base cercetat pentru smenuri cu gardean,david traseist politic ,angajat dubios pe functii de consilier care are o piatra de git trecutul taticului politist condamnat,laszl domokos lipitoare sindicala pontat fictiv si ultima achizitie lungu ejectat rusinos pt incompetenta din ministerul muncii…3 gasca penala de la psd resmerita omul care a mintit ca vrea sa distrus fie primar,al carui tata a distrus lupeniul,si a platit ilegal fratele ,si a numit cumnatul la snim vj unde inchide mine pe 200 milioane pe luna si a distrus mineritul prin numirile din 2012 in frunte cu dragoi..nistor un dubios pus pe capatuiala,intotero insipida incolora ,inodora….astia ne cer votul astia ne mint in fiecare an…..acum avem o mare sansa sa le dam un sut in cur si sa aratam ca ne pasa de valea jiului

  Răspunde
 • 14 noiembrie 2016 la 21:16
  Permalink

  Hai Uniunea Salvati Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
  • 15 noiembrie 2016 la 16:01
   Permalink

   Diablo my friend USR is Soros childrens 🙂

   Răspunde
 • 16 noiembrie 2016 la 20:21
  Permalink

  Aline, daca ai sti un pic de engleza, as crede ca ai un nivel intelectual mediu….dar e clar ca nu daca crezi asemenea bazaconii propagagandistice gen Soros

  Răspunde
 • 17 noiembrie 2016 la 13:15
  Permalink

  MERGETI CA CULES DE PAPUSOI NU MAI CERETI VOTURI LA SARMANI CA NU A-TI FACUT NIMIC PENTRU EI , JIGODIILOR . SA VA VOTEZE DRACU

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.