Nu este vorba de vreun conflict între sportivi, ci chiar de un circ adevãrat, cu animale si bufoni. Circarii au luat cu asalt la sfârsitul sãptãmânii trecute sala de sport din municipiul Vulcan.

Serpi, canguri sau sconcsi au fost antrenati în sala de sport, asta în timp ce sportivii au fost trimisi la Petrosani pentru a efectua antrenamentele.  Afisul de promovare al evenimentului aratã colaborarea cu autoritãtile locale de la Vulcan care le-au pus la dispozitie locatia. Pãrintii copiilor care participã la diferite antrenamente sunt revoltati de decizia autoritãtilor de a pune la dispozitia circarilor sala de sport, în timp ce copiii lor trebuie sã meargã pânã la Petrosani pentru antrenamente.

“As vrea sã stiu ce a fost în capul lor când s-au gândit sã bage animalele în sala de spor, iar copiii nostri trebuie sã meargã la Petrosani ca sã facã sport. Nu mi se pare normal sã bagi animalele în sala de sport”, spune o mãmicã revoltatã.  Autoritãtile locale de la Vulcan nu au putut fi contactate pentru a oferi informatii cu privire la aceastã decizie de a gãzdui circul în sala de sport.

Monika BACIU