Fostul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, PNL-istul Adrian David este de joi, 10 noiembrie 2016, noul consilier al directorului general al Complexului Energetic Hunedoara, Michael Melczer.

David a fost o vreme angajat al primãriei Petrosani, dar s-a suspendat pe perioada în care este candidat pentru Parlament din partea PNL. Noua functie din CEH este, însã, temporarã.

„Am avut o discutie cu noua conducere a CEH si am ajuns la concluzia cã, pe o perioadã de 3 luni de zile, voi fi consilierul directorului general, pe probleme ce tin de implementarea si absorbtia fondurilor europene si pentru pãstrarea unei bune relatii cu administratia publicã. Fac precizarea cã niciuna din functiile pe care le voi avea nu au legãturã cu capacitãtile extractive ale CEH, ci mai degrabã  îmi ofer experienta în administratie si în gestionarea si absorbtia fondurilor europene”, a precizat Adrian David, noul consilier al directorului CEH. De altfel, Adrian David, care este jurist de meserie, sustine cã va consilia conducerea CEH pentru a gãsi o solutie asa încât termoficarea în acest judet sã fie functionalã. Complexul Energetic Hunedoara are un nou director general, numit în persoana unui om de afaceri ce vine din mediul privat, respectiv Michael Melczer si doi directori adjuncti, Petre  Nica, director general adjunct pe partea de minerit  Horea Giurgiu, director general adjunct pe partea de energie, ultimele douã posturi, ca si cel de consilier al lui Adrian David fiind recent înfiintate.

Diana Mitrache