Neintelese sunt caile “Universitatii Petrosani”. Dupa ce s-a declansat un adevarat tsunami, intre cei doi candidati, in apropierea concursului pentru functia de director al  Directiei Administrative si Investitii, in “Saptamana Patimilor” de la Universitate vine si informatia bomba: candidatii se retrag, iar examenul se amana!

Da, ati citit bine. Atat Dacian Ciodaru, cat si Octavian Radu si-au depus cererile pentru a se retrage din concurs. Si asta cu trei zile inainte de a sustine examenul. Or fi ramas cu sechele de pe urma vizitei mascatilor…

Reamintim ca examenul pentru ocuparea postului de director al  Directiei Administrative si Investitii din cadrul Universitatii Petrosani este programat pentru data de 6 iulie. Rectorul Universitatii Petrosani, Aron Poanta ne-a confirmat faptul ca cei doi candidati s-au retras din concurs. “Am aflat si eu in aceasta dimineata (n.r.: marti) ca ambii candidati au depus cerere de retragere din concurs. Pot sa va spun ca nu stiu care este motivul ce i-a determinat sa se retraga pentru ca niciunul nu a vorbit cu mine”, ne-a declarant Aron Poanta.

Postul de director al  Directiei Administrative si Investitii din cadrul Universitatii Petrosani a fost deblocat de Ministerul Educatiei la solicitarea conducerii Universitatii, iar rectorul Aron Poanta sustine ca erau pregatiti pentru acest concurs, unul dintre examinatorii care trebuiau sa asiste fiind chiar de la minister. “Noi am facut toate demersurile legale pentru acest concurs si am solicitat, pentru a fi inlaturate orice suspiciuni, un reprezentant de la minister sa asiste. Acum va trebui sa reluam procedura, sa dam anunt in ziare, sa cheltuim alti bani”, mai spune Aron Poanta.

In ultima perioada, atat Dacian Ciodaru, cat si Octavian Radu au fost in centru atentiei opiniei publice, numele ambilor fiind asociate de posibile fapte de natura penala.

Marius MITRACHE