A.R A vine cu biroul de presã la Petrosani

Asociatia Românã a Apelor va fi, timp de douã zile, la finele acestei sãptãmâni, la Petrosani. Sunt vizate schimburile de experientã între birourile de presã si întâlnirea va scoate în evidentã, dupã cum spun organizatorii, ce lipseste ca acest sistem sã fie competitiv si performant.

Gazde sunt cei de la Apa Serv Valea Jiului, care vor organiza si o întâlnire între birourile de presã si presa din Valea Jiului.  „Comitetul teritorial Olt- Jiu al Asociatiei Române a Apei (A.R.A), considerã ineditã, utilã si necesarã aceastã dezbatere. Toti  purtãtorii de cuvânt ai societãtilor comerciale de apã si canal  din România vor fi prezenti în Valea Jiului. Cred cã este o dezbatere utilã pentru noi toti. Nu ascund faptul cã vom face si o întâlnire cu presa din Valea Jiului si vreau sã vãd exact ce asteaptã presa de la purtãtorii de cuvânt si purtãtorii de cuvânt în relatia cu presa ”, a precizat Costel Avram, director general SC Apa Serv. Organizatorii întâlnirii spun cã va fi o discutie deschisã în cadrul unei întâlniri, din care toatã lumea sã aibã de câstigat, dar mai ales cei care se informeazã despre ceea ce se întâmplã cu societãtile care le distribuie apa si le oferã servicii de canalizare.

Diana Mitrache

2 comentarii la „A.R A vine cu biroul de presã la Petrosani

 • 9 noiembrie 2016 la 20:27
  Permalink

  Dupa atatea investitii nerambursabile ar fi util si necesar sa se ieftineasca apa in valea jiului mai ales ca vine prin cadere .

  Răspunde
 • 10 noiembrie 2016 la 10:00
  Permalink

  banii europeni vin prin cadere apa e pompata la inaltimea mariei sale avram

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.