Reprezentantii Asociatiei Armonia Resource Center din Lupeni vor demara în perioada imediat urmãtoare un program after-school de care sã beneficieze si elevii din municipiul Lupeni, un astfel de program fiind desfãsurat în prezent de membrii asociatiei, pe fonduri proprii, cu elevii unei scoli din Uricani.

Decizia membrilor asociatiei vine dupã ce zilele trecute Asociatia Armonia Resource Center a primit vizita primarului Cristian Resmeritã si a viceprimarului Iacob Mesarosi. În urma dialogului purtat cu presedintele dl. Sandvik Ola si cu inimosii reprezentanti ai AARC, primarul Cristian Resmeritã a reusit sã îi convingã de oportunitatea demarãrii unui program after -school de care sã beneficieze si elevii din municipiul Lupeni.

“Am întâlnit aici oameni deosebiti, care din resurse proprii au reusit sã deruleze acest proiect educativ cu care vin în sprijinul copiilor si al pãrintilor. Ne dorim ca printr-un parteneriat public- privat încheiat între Primãria municipiului Lupeni si Asociatia Armonia Resource Center, acest proiect sã se adreseze si copiilor din municipiul nostru”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeritã. Presedintele asociatiei Sandvik Ola s-a arãtat impresionat  de felul în care primarul  Cristian Resmeritã a pledat pentru elevii din comunitatea lupeneana si a tinut sã sublinieze faptul cã “profesia de dascãl care modeleazã destine si deschide drumuri si-a pus amprenta asupra omului Cristian Resmeritã, uman si activ, care se implicã relativ usor în proiecte si care nu-si toceste entuziasmul de azi pe mâine”.