Microbuz implicat într-un accident pe soseaua de centurã a Petrosaniului

Douã autovehicule au fost avariate si o femeie de 49 de ani a ajuns la Spitalul de Urgentã din Petrosani, în urma unui accident rutier care a avut loc la o trecere de pietoni din zona Cartierului Aeroport. Echipele de interventie s-au mobilizat din cauza faptului cã în accident a fost implicat un vehicul de transport persoane.

Accidentul rutier a avut loc pe soseaua de centurã a municipiului Petrosani, iar anchetatorii au stabilit cã soferul unui microbuz care face transport local, în conditiile în care ploua si vizibilitatea era redusã, nu a acordat prioritate unui alt autoturism iar soferul acestuia, o tânãrã de 18 ani din Vulcan, n-a mai putut evita impactul. În urma accidentului o pasagerã de 49 de ani a ajuns la Spitalul de Urgentã Petrtosani, dar si tânãra de 18 ani care conducea autoturismul pe drumul cu prioritate.

La locul accidentului au fost mobilizate mai multe echipaje de la SMURD, Pompieri si Serviciul Judetean de Ambulantã, pentru cã mai multi martori au sunat la 112 iar echipele de prim ajutor s-au temut de ce e mai rãu. Potrivit subcomisarului Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, politistii au întocmit un dosar de cercetare penalã pentru vãtãmare corporalã din culpã si urmeazã sã stabileascã cu exactitate vinovãtia fiecãruia dintre soferii implicati în accident. Centura municipiului Petrosani, dupã ce a fost reabilitatã în acestã varã, îi îndeamnã pe soferi sã circule cu vitezã si din acest motiv numãrul accidentelor a crescut vertiginos. Luna trecutã alte trei autoturisme s-au tamponat în aceeasi zonã dupã ce unul dintre soferi a oprit la o trecere de pietoni iar cei din spate nu au pãstrat distanta regulamentarã si n-au mai reusit sã frâneze.

Maximilian Gânju

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.